[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Sam Doumit - Viquipèdia

Sam Doumit

De Viquipèdia

La cara de Sam Doumit és la cara del logo de les Suicide Girls. Aquest logo, s'ha convertit en un dels tatuatges amb més èxit dels EUA
La cara de Sam Doumit és la cara del logo de les Suicide Girls. Aquest logo, s'ha convertit en un dels tatuatges amb més èxit dels EUA

Sam Doumit (el seu nom complet és Samia, d'origen libanès ja que el seu pare va emigrar de Beirut, Líban) és una actriu nascuda el 24 d'abril de 1975 a Sacramento (Califòrnia, Estats Units).

Taula de continguts

[edita] Biografia

Sam Doumit va aconseguir ser la Dean's list i el rol d'honor com estudiant a l'Emerson College abans de començar a estudiar al California Institute of the Arts (CalArts) la llicenciatura d'art dramàtic. En el món del teatre, ha treballat a KY2 (2000) i l'octubre de 2005 participà a la reunió d'ex-alumnes del Cal-Arts amb Not to Fear juntament amb Erik Contreras, Tony Nazem i Rainbow Underhill dins el programa anomenat The Half-Hour From Home: Cal-Arts Alumni at Barnsdall. Al 2006, Doumit va interpretar l'obra de William Shakespeare The Taming of the Shrew al Lilian Theatre de Los Angeles.

Ha participat a les sèries de televisió Passions (2005), LAX (2005), CSI: Crime Scene Investigation (2004), Dawson's Creek (2003), Boston Public (2002), ER (2001), Brutally Normal (2000), Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (2000), Beverly Hills 90210 (1998) i Undressed (1999). A Catalunya només han arribat les sèries CSI, ER (Urgencias) i Beverly Hills doblades al castellà.

Ha interpretat diferents papers a films com Este Cuerpo no es el mío (The Hot Chick) amb Rob Schneider i Adam Sandler i en films independents com The Utopian Society amb Austin Nichols, Malin Akerman i dirigida per Jhon P. Aguirre. En el món musical ha colaborat en el vídeoclip Starlight del grup de Nova Zelanda, ZED, inclòs en el DVD de The Hot Chick.

La seva cara segons IMDB és la que apareix al logo de les Suicide Girls. El 3 de setembre de 2005 va contraure matrimoni amb Erik Contreras.

[edita] Filmografia

[edita] Possibles noms en títols de crèdit

  • Samia Doumit
  • Samia
  • Samia Doumit-Contreras

[edita] Fonts

[edita] Enllaços externs