[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Rubén Serrano Calvo - Viquipèdia

Rubén Serrano Calvo

De Viquipèdia

Goma d'esborrar

Atenció: s'ha proposat l'esborrat d'aquesta pàgina. Discutiu la conveniència de fer-ho en la pàgina de propostes. No traieu aquesta plantilla de la pàgina perquè això no n'aturarà la votació. Per a més informació sobre aquests processos vegeu VP:EP.
Motius del proponent: selfpromotion and massive spamming all over wp.


Si vós sou qui ha proposat la pàgina per a ser eliminada, seguiu aquest enllaç per a crear-ne la plana de discussió; i aviseu a l'usuari amb {{subst:Esborrar3|Rubén Serrano Calvo}}--~~~~. Vegeu els tres passos a l'ajuda.

Rubén Serrano Calvo (Madrid, 1970) és un escriptor i periodista espanyol, autor de diversos llibres infantils i juvenils de gènere fantàstic i ciència-ficció.

Taula de continguts

[edita] Biografia

Va estudiar periodisme a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid, compaginant els estudis amb el seu treball com a corresponsal per al diari ABC i l'agència de notícies EFE.

Al 1996 va ser anomenat director del Departament de Premsa i Comunicació de l'Ajuntament de Navalcarnero, càrrec que encara exerceix en l'actualitat a la vegada que continua collaborant amb diversos medis informatius.

Paral·lelament a la seva trajectòria com a periodista, la seva afecció a la narrativa l'ha conduït a publicar diversos llibres.

[edita] Temàtica i estil

Escriptor de fantasia i ciència-ficció, entre les seves influències destaquen autors com a Jules Verne, Antoine de Saint-Exupéry, Michael Ende, J. R. R. Tolkien, Joan Manuel Gisbert, Arthur C. Clarke o H. P. Lovecraft.

El seu estil és senzill i directe, i les seves obres estan narrades en un llenguatge clar i assequible als lectors més joves.

A la seva última etapa, dedica una especial atenció a la literatura infantil i juvenil de tendència fantàstica.


[edita] Llibres publicats

  • Ricard, cavaller del Rei, 1999 (novel·la històrica d'aventures)
  • El destí de Blanca Rosa, 2003 (literatura infantil)
  • Els Pequi-ciclops, 2004 (literatura infantil)
  • Els follets de Navalcarnero, 2005 (literatura infantil)
  • Somnis entre les estrelles, 2005 (ciència-ficció)

[edita] Altres activitats

Rubén Serrano destaca per la creació i posada en marxa en 2003 de la campanya benèfica denominada Literatura+Solidaridad, dedicada des d'aleshores a donar suport la labor d'organitzacions no governamentals, associacions i entitats filantròpiques mitjançant la venda dels seus llibres. Així mateix, ha realitzat exposicions fotogràfiques solidàries, els beneficis de les quals han servit per ajudar diferents entitats.

[edita] Referències

[edita] Enllaços externs