[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Roronoa Zoro - Viquipèdia

Roronoa Zoro

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores quant a la seua ortografia i gramàtica:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
S'han trobat faltes ortogràfiques, gramaticals, barbarismes o altres aspectes lingüístics incorrectes.


Roronoa Zoro
Nom en japonès ロロノア・ゾロ
Nom en català Roronoa Zoro
Sobrenom Caça-pirates Zoro
Mister Bushido (Vivi)
Senyor Espadatxi (Robin)
Primera aparició Manga: Capítol #3
Anime: Episodi #2
Seiyū Kazuya Nakai
Raça Humana
Recompensa 120.000.000 Belis

Roronoa Zoro (ロロノア・ゾロ), és un dels personatges principals de la sèrie manga i anime One Piece.

Taula de continguts

[edita] Sobre en Zoro

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Segon membre dels Pirates del Barret de Palla. És conegut com el Caça-pirates Zoro, degut a que al abandonar el Dojo del pare de la Kuina es va dedicar a caçar pirates per poder sobreviure amb les recompenses que rebia. Després dels successos que van tenir lloc a Arabasta la seva recompensa va augmentar a 60 milions de belis. Actualment la seva recompensa ja és de 120 milions de belis, ja que va derrotar a en Kaku, un dels agents del Cipher Pol 9.

[edita] Personalitat/Aparença

Zoro inicialment presenta la qualitat del personatge seriós i amb una actitud molt reservada. Això es mostra, per exemple, durant els viatges en vaixell, ja que la seva única feina es recollir l'àncora i dormir o entrenar-se. Una de les característiques més divertides d'aquest personatge és l'escàsc sentit de l'orientació que té, que fa que acabi perdut amb facilitat. Un altra qualitat que destaca en Zoro és la seva duresa com a home, que es demostra, per exemple, quan li dóna un avís a en Chopper durant la Davy Back Fight o a en Luffy després de la lluita que té contra l'Usopp. El seu objectiu principal és derrotar a en Dracule "Hawk-Eye" Mihawk, l'home que poseeix el títol del millor espadatxí del món, per cumplir la promesa que li va fer a la Kuina, la seva amiga de la infància.

[edita] Caiguts per la seva Fulla

En Zoro durant el segon episodi de la sèrie, en el que va aparèixer, a estat l'únic dels personatges de la tripulació, que a estat a la altura d'en Luffy en personatges derrotats, des del primer de tots, que va ser el Ex-Càpita Morgan han caigut els següents més destacats, l' Acròbata Cabaji (de la tripulació d'en Buggy), els Germans Nyaban (de la tripulació d'en Kuro), el Tritó Octy (dels pirates de l'Arlong), a la Mestre Espadatxina Tashigi (a la Ciutat de Logue), a 100 Caza-Recompenses de baroke Works (a Whisky Peak), en Mr. 8 (Igaram), la Miss. Dilluns i en Mr. 5 (de Baroke Works), en Mr. 1 (anomenat Daz Bones i amb una recompensa de 51.000.000 belis), al Guerrer Braham i al Sacerdot Ohm (a Sky Piea), al Capità General T-Bone, en Kaku (agent CP9) i per últim de moment, al antic espadatxí Ryumma (a Triller Bark).

L'únic personatge que ha derrotat a en Zoro, a sigut en: Mihawk Ulls de Falcó, un dels 7 Grans Guerres del Mar, que té el títol de millor espadatxir del món, des d'aquest moment no pot perdre mai més, fins derotar-lo a ell.

[edita] Història

[edita] Infància d'en Zoro

En Zoro va pasar tota la seva infantesa entrenant-se a un dojo. Això va ser per que li agradava molt el kendo,i allí va trobar una persona que el guanyava, la filla del mestre del Dojo, però ella el derrotava cada cop que ho probava, i per intentar derrotar-la, es va estar entrenent nit i dia. Passat un temps entrenant-se en Zoro era capaç de derrotar a qualsevol membre del dojo a excepció de la Kuina. Després de la derrota número 200, en Zoro repta a la Kuina en un combat privat amb katanes reals. Després de perdre aquest combat, en Zoro comença a plorar de frustració i en aquest moment la Kuina comença a plorar i li confesa que ella no podrà ser la millor espadatxina del món ja que ella és una dona. A confesar-li això en Zoro i la Kuina decideixen fer-se una promesa:


« Vull que em prometis que lluitaras per sobre la teva natura, perquè tu o jo, arribem a ser els millors de tot el món.  »

Lamentablement, al dia següent la Kuina mor al caure de les escales mentre anava a busca una pedra per esmolar el sabre amb el que havia lluitat contra en Zoro. Després del funeral el pare de la Kuina manté una conversa amb el Zoro en que li dona la espasa de la seva filla el Wadō Ichimonji, ja que en ella esta també el somni de la seva filla d'arribar a ser la millor espadatxina del món. Per aquesta raó en Zoro també li fa la següent promesa al para de la Kuina:


« Si us plau, li prometo ser el millor espadatxi del món, fare que el meu nom arribi fins al cel portant el seu sabrela seva katana.  »

[edita] Zoro al mar

[edita] Zoro a l'East Blue

Després d'uns 8 anys entrenant-se en el dojo de la Kuina, en Zoro decideix anar-se'n a la recerca d'en Mihawk. Però al mar es va perdre i no sabia trobar el camí de retorn a la seva illa. Com l'única habilitat que poseïa en Zoro era el domini de l'espasa, en Zoro va decidir dedicar-se a caçar recompenses per poder-se guanyar la vida. Així es com es va guanyar el pseudònim d'el caça-pirates Zoro. Més tard es va unir a la tripulació d'en Luffy qual el va salvar de ser executat per ordre del Capità Morgan. Posteriorment, mentre es trobaven en el Baratie, un vaixell restaurant d'alta mar on treballava en Sanji com a cuiner. En Zoro es va trobar amb en Mihawk i el va reptar a un combat. El domini va ser total d'en Mihawk i va estar a punt d'atrvesar-li el cor amb un punyal. Però en Zoro mantenia el propòsit de ser el millor espadatxi. Després del cop final en Mihawk va quedar maravellat per la determinació d'en Zoro i li va dir:


« Recorda-ho em dic Yurakiur Mihawk i el meu consell és: coneix-te a tu mateix, coneix món i sigues fort. T'esperaré conservant la meva primera posició i t'animo a superar aquesta katana i això vol dir superar-me, Roronoa Zoro.  »

[edita] Zoro a la Grand Line

Dintre de la Grand Line les habilitats de Zoro en l'ambit del perfeccionament de la seva tècnica a millorat d'una manera increïble. Durant els combats en la Guerra d'Arabasta, en Zoro aconsegueix tenir la capacitat de poder tallar el metall. Durant el combat contra Daz Bones, descobreix l'atac Shishi Sonson (La respiració del lleó), amb aquest atac va aconseguir el seu objectiu de poder tallar el metall. Per altre banda, la seva personalitat s'ha mantingut molt crua, arribant a amenaçar en Luffy de deixar la tripulació si aquest perdonava a l'Ussop sense que es disculpés d'haver-lo reptar a un duel, després dels fets d'Enies Lobby.

[edita] Zoro en l'actualitat

[edita] Zoro en Thriller Bark

Després d'arribar a Thriller Bark, Zoro perd la seva ombra. Després de recuperar-se abord del Thousand Sunny, marxa per derrotar al zombi que té la seva ombra. Allà es troba a en Brook i a Ryuuma lluitant. Zoro i Ryuuma lluiten en un combat èpic que dura pocs minuts, fins el moment en que Zoro fa la seva nova tècnica Itōryū : Hiryuu Kaen. Amb aquesta victòria aconsegueix que Brook recuperi la seva ombra i aconseguir el sabre Shuusui. Més tard, Zoro s'uneix al combat que mantenen els pirates del barret de palla contra Odz. Durant aquest combat Zoro descobreix el poder del seu nou sabre i el temps que trigara en controlar-la. Finalment Zoro és derrotat per Odz mentre intentar fer que Odz obri la boca perquè l'Usopp li faci menjar un sac ple de sal. Després de l'aparicio de Nightmare Luffy i la primera derrota de Odz, aquest es torna a aixecar i amb el atac Santōryū : Sansensekai aconseguiex immobilitzar al gegant perquè Luffy pugui fer el seu atac definitiu.

[edita] Habilitats

Zoro és un mestre espadatxi que controla l'art del combat amb una, dues i tres espases, encara que veritablement es més eficient en l'estil del Santoryu. Encara que té un gran domini d'un ampli ventall de tècniques té unes que destaquen per la seva força. Alhora també com ha espadatxí, ha tingut un ampli ventall d'espases encara que actualment té tres molt poderoses.

[edita] Atacs d'en Zoro

Santōryū
Shishi Sonson: Vist per primera vegada durant el combat contra Daz Bones. Aquest atac que en el que utilitza les seves tres espases té la capacitat de poder tallar l'acer. Per aconseguir-ho en Zoro ha de concentrar-se en l'essència del metall i intentar trobar el buit que hi ha en l'interior d'aquest material. Un cop ha aconseguit aquest nivell de concentració, pot arribar a tallar amb les seves espases el ferro.
Kyutōryū: Asura
Vist per primera vegada durant el combat contra Kaku. Aquest atac concentra l'aura de poder d'en Zoro, amb això aconsegueix fer la il·lusió de que té tres caps i sis braços de manera que pot arribar a lluitar amb nou espases. Per ara, aquesta tècnica només té un atac que és Asura: Ichibugin, encara que aquesta tècnica és molt complicada d'executar, ja que en Zoro no la va fer servir fins que estava a punt de ser derrotat.
Itōryū
Hiryuu Kaen: Vist per primera vegada durant el combat contra Ryuuma. Aquest atac que en el que utilitza una sola espasa té la capacitat de poder tallar i cremar al seu rival amb un foc follet. Aquest atac definitiu d'en Zoro, requereix també un alt nivell de concentració i queda representat com si un drac de foc aparegués de la seva espasa.

[edita] Espases d'en Zoro

[edita] Espases actuals d'en Zoro

Les espases actuals de Zoro són les següents:

  • Wadō Ichimonji - (和道一文字). Aquesta katana està catalogada com un dels 21 Oo Wazamoono, és la possesió més preuada d'en Zoro. Pertenexia a la Kuina i que li va ser otorgada a en Zoro quan li va dir, al pare de la Kuina que seria el millor espadatxí del món. A més, és la espasa que en Zoro es col·loca a la boca quan fa servir el San tou Ryu. El Wadō Ichimonji esta valorada en 10 milions de belis.
  • Sandai Kitetsu - (三代鬼徹). Aquest sable esta catalogada com un dels 20 Wazamono, al va aconseguir gratuitament a la ciutat de Logue, despres de una prova de valentia o sort, on la katana va escollir a en Zoro com el seu amo. És una espasa de gran qualitat de fulla lilosa/violeta, apart estar maleïda com tots els altres sables Kitetsu, per aquesta raó el seus anteriors propietaris van tenir una terrible mort. Mentres que la va esta provant durant el seu combat contra Baroke Works a Whisky Peak va comentar que era una katana amb una presiciò molt bona, que talla cuant el seu mestre vol tallar o pica cuant el mestre vol picar. El tercer Kitetse esta valorat per més d'1 milio de belis.
  • Shuusui - (秋水). Aquesta katana li va pertanyer a en Ryuuma, un llegendari espadatxí de gran fama ja que fou capaç de matar un drac. Després d'un llarg combat sobre una de les torres de Thriller Bark, Ryuma va ser derrotat per en Zoro. Per aquesta raó en Ryuuma decideix donar-li la seva gran espasa, com a mostre del gran poder d'en Zoro. La Shuusui, es un dels 21 Oo Wazamoono. Mentre la va provar contra el combat contra l'Odr, en Zoro afirma que aquesta espasa té un gran poder interior que li serà increïblement difícil de controlar sinó s'entrena.

[edita] Anteriors espases d'en Zoro

Degut a les continues batalles que he tingut Zoro, les espases de nivell inferior van ser destruides entre aquestes calen destacar:


  • Yubashiri - (雪走). Es un sable que te una fulla amb la forma de Birare, amb un color Blau Cel i Balu Mari. Es molt lleugera pero alhora de gran poder, és una de les 50 Ryō Wazamono. Igual que la "Sindai Kitetsu", en Zoro la va rebre gratuitament a Logue Town. Lamentablement, va ser destruida pel Capità Shuu, una soldat que va menja la Fruita de Diable Sabi-Sabi (Sabi es Oxid en Japones). Encara que l'espasa va quedar totalmnet inutil, Zoro va quedar-se amb el tros del sable fins, que recentment la va substituir per la Shuusui.


One Piece

Tripulació dels barret de palla: Monkey D. Luffy · Roronoa Zoro · Nami · Usopp · Sanji · Tony Tony Chopper · Nico Robin · Franky
Enemics dels barret de palla: Arlong
Altres personatges: Organitzacions
Tripulacions: Pirates del Barret de Palla
Articles relacionats: Llista d'episodis · Llista de capítols · Llista de Fruites del Diable