[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Nami - Viquipèdia

Nami

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores quant a la seua ortografia i gramàtica:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
S'han trobat faltes ortogràfiques, gramaticals, barbarismes o altres aspectes lingüístics incorrectes.


Nami
Nom en japonès ナミ
Nom en català Nami
Sobrenom La Gata Lladre
Primera aparició Manga: Capitol #8
Anime: Episodi #1
Seiyū Akemi Okamura
Yamazaki Wakana
Raça Humana
Recompensa 16.000.000 Bellis

Nami (ナミ), és una dels personatges protagonistes de la sèrie d'anime i manga One Piece.

Taula de continguts

[edita] Sobre la Nami

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Ella és el tercer membre dels Pirates del Barrets de Palla, encara que quant el grup està a punt d'aconseguir fer membre de la tripulació a en Sanji, ella els abandona per poder complir una promesa que havia fet amb la Família Arlong.És coneguda com "La Gata Lladre" degut a la seva facilitat per robar a altres pirates quan era membre de la familia Arlong i mentre és membre de la tripulació dels Barret de Palla. És l'oficial de navegació de la tripulació i actualment té una recompensa de 16 milions de belis, desprès dels fets de l’illa d'Enies Lobby, al derrotar a la Califa dels Cipher Pol 9.

[edita] Personalitat/Aparença

L’encanten las joies i els dines, i faria qualsevol cosa per obtenir mes, la Nami es la oficial i cartògrafa del grup, habilitat que realitza com hobby. El seu somni es dibuixar un mapa del mundo sencer (Grand Line). Junt amb la Nico Robin, es un dels membres mes intel•ligents dintre del grup i es comú que ella doni les ordres als altres en el joc d’en Luffy. La Nami és molt maca i normalment és acosada per en Sanji, el cuiner del grup, qui està enamorat d’ella el qual genera divertides situacions, la Nami no està contenta amb la situació però de tant en tant utilitzà els sentiments d’en Sanji per manipular-lo.

Un altre característica que distingeix a la Nami es que mai utilitza la mateixa roba més d'un cop, aquesta tendència va començar després dels episodis del càpita Kuro i continua fins la data. iterr

[edita] Vençuts per una Lladre

La Nami és un dels personatges mes dèbils de tot el grup, però gracies al seu Basto Bo ha derrotat a alguns personatges durant la seva aventura. El Bastó Bo va ser millorat abans d'enfrentar-se contra la CP9 amb els Dials de Skypiea.va ser convertit per l'Usopp en el Clima Tact a partir de la Saga d'Arabasta i posteriorment abans de lluitar contra la CP9 amb el Perfect Clima Tact, versió millorada mitjançant els dials d'Skypiea. En la llista de persones derrotades per la Nami, es troben el Càpita Rat de la Divisió 16 de l'Armada, el mercenari de l'Armada Eric Remolí Esmolat, la Miss Valentine i la Miss Primer de Gener de la Banda Baroque, en Kottori un Sots-comandant dels exèrcits celestials d'Skypiea i la Califa un membre del CP9.

[edita] Història

[edita] Vida amb la Bellemere

La Nami després de haver perdut a la seva família en una guerra, va ser trobada per la Nojiko i desprès les dues vn ser adoptades per la Bellemere, una soldat de la Marina, quant la Nami era a penes una nadó. A partir d'aquest moment, es van convertir en una família i van acabar vivint en l'illa natal de la Bellemere, l’Illa de Coco.

Per desgracia, un dia va arribar l’Arlong, que era el capità de una banda de pirates tritons (homes-peixos), i es va atorgar el poble per ell sol. Al arribar l’Arlong al illa, va posar una llei de que qui no pagès un impost de 100 mil beris per adult i 50 mil beris per nen, no tindria dret a viure. Per desgracia, la família de la Nami era molt pobre, perquè no venien prou mandarines que era la única font econòmica de la Bellemere, i per tant no tenien diners suficients per poder pagar aquesta llei.

A la Bellemere que no tenia els diners per pagar la seva vida, l'Arlong li va disparar davant les seves dos filles. Casualment, va descobrir les grans habilitats que tenia la Nami dibuixant mapes i la va obligar a treballar per ell fent mapes, a canvi, si ella podia aconseguir portar-li 100 milions de beris, ell lliuraria la illa de Coco. Després de aquell moment la Nami es passa 8 anys dibuixant mapes i robant als pirates per poder comprar la llibertat de la seva illa.

[edita] Trobada amb en Luffy

[edita] Nami a l'East Blue

La Nami coneix en Luffy i s'uneix al seu grup amb el càrrec d'oficial temporalment, però amb la intenció de poder aconseguir més diners. Uns episodis abans de que comenci la lluita contra en Don Krieg, enganya en Yosaku i en Johnny i roba al vaixell "Going Merry", i els pocs tresors que havia dintre dirigint-la fins "Arlong Park". A la Nami nomes li faltaven 7 milions de beris per poder aconseguir els 100 milions que havia demanat l’Arlong, però utilitzant el Càpita Rat de la Divisió 16 de l'Armada confisca els diners amagats que ha estat recollint la Nami durant 8 anys. Així l’Arlong es segura que la Nami no pugui pagar el rescat del seu poble i sempre estigués treballant per ells, trencant la promesa feta amb diners que va pactar amb la Nami.

Desprès de que en Luffy vegi a la Nami plorant en mig del poble, clavant-se un ganivet sobre el tatuatge que la família Arlong que li van fer, aleshores la Nami plorant li demana que la ajudin, i en Luffy accepta sense dubtar-hi. Aleshores amb en Zoro, l’Usopp i en Sanji es dirigeixen a Arlong Park per lluitar contra la família Arlong. Al final els pirates del Barret de Palla, aconsegueixen derrotar a tots els tritons i alliberar a l’Illa de Coco de la família Arlong.

[edita] Nami a la Grand Line

Posteriorment, dins de la Grand Line, la Nami va aconseguint una major reputació encara que inicialment sempre els rivals l'han considerada com una rival feble. Però mitjançant l'arma creada per l'Usopp, ella aconseguiex un nivell ofensiu prou important com per enfrentar-se i derrotar fins i tot a Califa un membre de la CP9. Per altre banda, ella manté la seva obsessió de en moments de perill preocupar-se més per ella que pels seus companys, com feia amb el Déu Eneru, encara que finalment sempre acaba intentant lluitar pels seus nakames.

[edita] Nami en l'actualitat

[edita] Nami en Thriller Bark

Després d'arribar a Thriller Bark, són portats juntament amb l'Usopp i en Chopper a la mansió del Doctor Hogback per poder-se entrevistar amb ell. Però són atacats pels zombies quan es troben al cementeri. Fugint d'allà es troben amb el Doctor, que els dona una habitació on podran descansar. Però Nami es forçada per l'Absalom quan ella s'estava banyant, però es salvada per l'Usopp i en Chopper. Aleshores decideixen fugir i són atacats pels zombies de Perona. Però estan defensats pel zombie que té la ombra d'en Sanji i per la Lola. Estant ella amb la Lola, una zombie que es vol casar amb l'Absalom, ella es fa pasar per un home perquè no pensi que li vol robar el seu "marit". Després ella intentar escapar de la mansió però es atrapada per l'Absalom i inconcient prepara la seva boda, que finalemet es interrompuda per l'Odz i per Sanji. Però torna a ser segrestada per l'Absalom, encara que es rescatada per la Lola que "perd la vida" per poder-la salvar. Al fugir es troba que en el Thousand Sunny està el Gran Guerrer del Mar Bartholomew Kuma i després de fer desapareixer a la Perona amb un atac, ella escapa per avisar a en Luffy que en Kuma és al Thiller Bark. Llavors es troba enmig del combat de tota la tripulació contra l'Odz i quan el gegant està a punt de matar-la es salvada per Nightmare Luffy. Després de la primera derrota d'en Odz, ella fa l'atac Temps de Pluja perquè amb les turbines de fred de Franky puguin congelar els peus del gegant i així en Luffy pugui fer el seu atac definitiu.

[edita] Les Seves Armes

[edita] El Bastó Bō

Aquest bastó està dividit entre 4 parts petites, que ajuntant-les formen un bastó mes gran, de color marró, que no té cap virtut, però que a mans d'una persona experta en el ús de la “Barà” és molt eficaç. Aquesta arma, la Nami només l'utilitzava en excepcions extremes com la lluita entre els pirates d’en Kuro i els d’en Luffy, on la Nami va mostrar bastant com utilitzar-lo. Normalment la Nami s’amagava dels combats així que només utilitzava aquest bastó en moments en que estava ella sola, fins a la arribada a Alabasta on va demana a l’Usopp que li fabriqués una nova arma.

[edita] El Clima Tact

A partir de la arribada a Alabasta, la Nami utilitza aquesta arma anomenada Clima Tact, formada per tres parts petites. Aquesta arma li permet controlar el clima que es troba al seu voltant a la seva manera creant miratges o núvols plens de electricitat, entre altres coses. El arma va se creada per l’Usopp demanada per ella per que volia un arma molt potent per lluita i defensar-se ella sola.

El Clima Atac té diferents atacs per divertir a les persones, però no es pot subestimar, ja que els atacs reals depenen de bombolles amb estats climàtics que combinats poden ser molt poderosos, és un arma que esta pensada per algú amb gran intel·ligència. Els atacs són els següents:

  • Bombolla de Calor: Amb una part del Clima Tact, si bufes per un dels conductes, genera una bombolla de color vermell, que dona escalfor.
  • Bombolla de Fred: Amb una part del Clima Tact, si bufes per un dels conductes, genera una bombolla de color blau, que dona fred.
  • Bombolla de Llamps: Amb una part del Clima Tact, si bufes per un dels conductes, genera una bombolla de color groc, que dona llamps.
  • Temps de Cicló: El que fa la Nami és unir dos extrems del Clima Tact que els llença cap a seu enemic utilitzant el tercer extrem com a fona. Un cop aquests extrems golpejen al seu rival es genera una frota correntd'aire. Desprès de llençar-les aquestes tornen com un Bumerang en pocs segons.
  • Temps de Boira: Contratac produit al aturar un atac molt calent amb una Bombolla de Fred. En aquest moment es crea una boira molt espesa que cega al rival.
  • Miratge: Aquest atact s'aconsegueix quan la Nami canvia la densitat de l'aire amb les Bombolles de Fred, d'aquesta manera aconseguiex generar un miratge de la Nami que fa que el rival no sap a qui ha d'atacar.
  • Temps de Tornado: Consisteix en mantenir el Clima Tact amb la posició “T”. De cop, surten dos ocells mecànics que envolten al rival amb un fil metàl·lic deixant-lo immòbil. A continuació, el Clima Tact retrocedeix el cable donant al enemic milers de voltes. El problema de aquet atac és que només es pot utilitzar un cop.
  • Temps de Núvols: Treu un paraigües de flors de la punta de una mena de pistola, formada per dos dels extrem en linia i una tercera fent una angle que li dona la forma de rifle. (Utilitzats en Festes)
  • Bon Temps: Fa sortir uns coloms del triangle forma amb les tres parts del Clima Tact. (Utilitzats en Festes)
  • Temps de Pluja: Quan separa tots els extrems del Clima Tact comença a sortir aigua de les puntes de cada part dels bastons,i si dona voltes en cercles es com un aspersor.(Utilitzats en Festes)
  • Temps de Llamps: Al posat el arma, en forma de “Y” deixa sortir a distancia, agafada per una molla, un guant de boxa. (Utilitzats en Festes)

[edita] El Perfect Clima Tact

Posteriorment, amb la millora que fa l'Usopp abans d'arribar a Water 7, i aquesta passa a ser en el Perfect Clima Tact. En aquesta millora, únicament trobem atacs reals, per aquesta raó el bastó esta dividit en tres parts. També aquests atacs passen a ser molt més poderosos deguts als Dials de Skypiea que li va implantar. Els atacs son els següents:

  • Temps de Núvols: Amb la mateixa posició que el Clima Tact, el Perfect Clima Tact genera uns núvols que són innofensius pero que són utilis per combinar-los amb altres atacs.
  • Càrrega de Fred: En un dels extrem del seu Perfect Clima Tact el carrega de fred que posteriorment pot utilitzar com un atac directe. I un cop carregat forma Bombolles de Fred
  • Càrrega de Calor: En un dels extrem del seu Perfect Clima Tact el carrega de calor que posteriorment pot utilitzar com un atac directe. I un cop carregat forma Bombolles de Calor
  • Càrrega de Llamps: En un dels extrem del seu Perfect Clima Tact el carrega de llamps que posteriorment pot utilitzar com un atac directe. I un cop carregat forma Bombolles de Llamps
  • Temps de Núvols Negres: Nami ajunta dues de les extremitats del Perfect Clima Tact per crear un núvol negre que pot arribar a tirar llamps.
  • Anemòmetre: Després de preparar la Càrrega de Llamps, Nami concentra aquesta càrrga en la punta del Perfect Clima Tact per poder utlitzar-la com un llança electrificada.
  • Temps de Miratge: Atact millorat del Miratge del Clima Tact i que es produeix amb la Carrega de Fred del Perfect Clima Tact.
  • Temps de pluja: Combinació dels atacs Temps de Núvols i Bombolles de Fred. Amb aquest atac. la Nami aconsegueix que començi a ploure.
  • Fata Morgana: Combinació dels atacs Temps de Miratge i Càrrega de Fred. Amb aquest atac, la Nami aconseguiex fer cinc miratges d'ella mateixa però que varien en tamany, de manera que trobem una Nami original, una nana, una petita i grassa, una molt alta i una última alta i molt prima. Aquest efecte fa que el rival no pugui saber quina és la persona que l'està atacant.
  • Temps de la Llança Elèctrica: Combinació dels atacs Temps de Núvols Negres i la Càrrega de Llamps. Amb aquest atac, la Nami pot controlar des de qualsevol loc el llamp que desprénen els núvols negres i fent-lo passar pel cor del rival. De manera que el seu rival queda definitavament fulminat d'un cop.
  • Temps de la Tempesta Elèctrica: Combinació dels atacs Temps de Núvols i Bombolles de Llamp. Amb aquest atac, la Nami aconsegueix electrificar el núvol i així fa que un llamp caigui sobre el rival.


One Piece

Tripulació dels barret de palla: Monkey D. Luffy · Roronoa Zoro · Nami · Usopp · Sanji · Tony Tony Chopper · Nico Robin · Franky
Enemics dels barret de palla: Arlong
Altres personatges: Organitzacions
Tripulacions: Pirates del Barret de Palla
Articles relacionats: Llista d'episodis · Llista de capítols · Llista de Fruites del Diable