[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Arlong - Viquipèdia

Arlong

De Viquipèdia

Arlong
Nom en japonès アーロン
Nom en català Arlong
Sobrenom Arlong el tritó
Primera aparició Manga: Capítol #69
Anime: Episodi #31
Seiyū Kosugi Juurouta
Actor de doblatge Enric Arquimbau
Raça Tritó
Recompensa 20.000.000 Belis

Arlong és un tritó que té unes dents i un nas irrompibles. Ell i la seva tripulació viatjaven per la Grand Line liderats per Jinbe, el que els va deixar al East Blue amb pocs dels tresors. L'Arlong a fundar un imperi anomenat "Imperi Arlong" amb la seva seu a l'illa de Coco (on va neixer la Nami, allà hi van instaurar l'"Arlong Park". L'Arlong creu que el tritons són deus i creadors. Va estar a Coco vuita anys els quals la Nami va passar al seu servei. Quan el Luffy es va enterar d'això va aconseguir destrossar a l'Arlong i amb ell el seu parc.

[edita] Història

Va arribar a l'illa de Coco i hi va construir l'"Arlong Park". Així va començar el seu imperi. Per mostrar superioritat va obligar a pagar als vilatans un impost de 100.000 belis els adults i 50.000 els nens. Bellemere, mare de Nami i Nojiko només tenia 100.000 belis i n'havia de pagar 200.000, així que va decidir amagar a les seves filles i així no haver de pagar per elles. L'Arlong sabia que hi havia algú més i ho va descobrir, per la traició ell va executar a Bellemere davant de les seves dues filles. Anys després al veure que la Nami posseia unes molt bones habilitats cartogràfiques la va obligar a treballar per a ell fen mapes. Arlong va poder arribar a conquerir forces illes de l'East Blue gràcies als mapes de la Nami. L'Arlong li va proposar a la Nami que si aconseguia reunir 100.000.000 de Belis deixaria a ella i a la seva illa lliures amb el pensament que no els arribaria a reunir mai. Anys més tard Nami ja tenia els 100.000.000, gràcies als diners robats a Luffy. L'Arlong en enterar-se va dir a Nezumi, un agent de la marina, que agafés els diners que la Nami havia robat perquè mai arribés a estar en llibertat.


[edita] Serie

En Luffy,junt amb en Zoro, en Sanji i l'Usopp, al veure la desesperació de Nami i al sentir la seva història van anar a derrotar als tritons per acabar amb el sufriment de la Nami. Després de diverses lluites només van quedar en peus el Luffy i l'Arlong. La lluita semblava guanyada per l'Arlong, el que emb dents i nas afilats li feia continuus talls a Luffy. En Luffy va entrar a l'Arlong Park per entrar a l'habitació de la Nami situada a l'ultim pis. Un cop a dalt de tot en Luffy va començar a destrossar l'habitació mentre li feia cops sense parar a l'Arlong que l'havia seguit. Al final Luffy amb el seu atac de "Destral de Goma Goma" acaba amb l'Arlong, el seu parc i la seva tirania. No se sap si l'Arlong queda viu o no, però hi ha fonts que diuen que el cop d'en Luffy no va acabar amb la vida d'Arlong