[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Murtra - Viquipèdia

Usuari Discussió:Murtra

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Murtra!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Lohen11 17:53, 28 maig 2007 (CEST)

[edita] Bakr Sidqi

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.


Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


--Jordicollcosta (discussió) 12:10, 6 set 2007 (CEST)

[edita] Manderlay

Recorda, cada article ha d'estar com a mínim en una categoria, per a qualsevol dubte, ja saps--barcelona 17:24, 16 set 2007 (CEST)

Encara no havia enllestit, però merci igualment pel recordatori, de vegades m'ho deixo!

si no has acabat, posa la plantilla "inacabat" i així no t'emprenyarem! I contesta a la discussió de la persona que et deixa el missatge, que així és més fàcil de veure'l. Perdona per haver.me avançat ;) --barcelona 17:27, 16 set 2007 (CEST)

[edita] Catedral de Tarragona

Hola! Gràcies per les teves correccions a La Catedral de Tarragona. Veig que ets de Tarragona, no tindries alguna fotografia de la catedral de cap apartat que no hi hagi a l'article? per exemple del claustre o de qualsevol altra part de l'interior? Salutacions. --MarisaLR (discussió) 17:37, 9 abr 2008 (CEST)

Ei, sí que tinc algunes fotos que poden ser interessants, de la vista des del campanar i algun element interior, i en puc buscar dels murs del temple romà. Del claustre per exemple no en tinc, però visc a la voreta, puc anar a fer fotos i enviar-te-les si vols!--Murtra (discussió) 02:36, 10 abr 2008 (CEST)

Doncs si pots seria interessant que les pugessis a commons i des d'allí les passaríem a l'article. Avisa'm quan les tinguis (millor en la meva pàgina de discussió).--MarisaLR (discussió) 11:37, 10 abr 2008 (CEST)
Hola! D'acord, de tota manera les que m'interessen més de moment són les de la catedral. És força fàcil pujar-les a commons des del teu ordinador. Si no et va bé, m'ho dius, és perquè posis ja el teu nom com a autor.--MarisaLR (discussió) 15:51, 11 abr 2008 (CEST)
Hola! No, pots emplear el nom que vulguis.--MarisaLR (discussió) 17:43, 13 abr 2008 (CEST)

Si no et surts amb la pujada de les fotografies a commons, me les pots enviar per e-mail.--MarisaLR (discussió) 13:03, 17 abr 2008 (CEST)

Disculpa, les fotografies poden esperar, simplement era per si tenies algun problema amb la pujada. --MarisaLR (discussió) 10:23, 18 abr 2008 (CEST)