[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Miquel Guillamon - Viquipèdia

Usuari Discussió:Miquel Guillamon

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Miquel Guillamon!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 18:29, 12 abr 2008 (CEST)

[edita] Recordatoris

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Wappo.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 117.756 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Wappo.


Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dues claus abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó Imatge:Button_link.png.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Wappo.


--Pau Cabot · Discussió 21:37, 12 abr 2008 (CEST)

[edita] Avèstic

L'article llengua avèstica s'hauria de dir avèstic. L'article ja existia i està marcat per fusionar. 83.49.231.82 (discussió) 15:52, 19 abr 2008 (CEST)

No he estat jo qui t'ha fet el comentari de l'Avèstic, sinó un anònim. Pau Cabot · Discussió 19:04, 19 abr 2008 (CEST)

A la llengua anglesa els articles de llengües es diuen "language X", a la Viquipèdia en català no. Per tant, aquí s'ha de dir avèstic. Iranià es pot fer servir sempre per substituir irànic encara que irànic no pugui fer-se servir sempre per substituir iranià. Amb aquest significat són sinònims [1]. 83.49.231.82 (discussió) 19:20, 19 abr 2008 (CEST)

Doncs vol dir exactament el que deia. Que en el camp lingüístic "iranià" i "irànic" són sinònims. Si no fos correcte no apareixeria cap referència a "irànic". 83.49.231.82 (discussió) 19:39, 19 abr 2008 (CEST)
Quan passa això, el que es fa és posar els diversos noms correctes en negreta a l'inici. S'ha de fer a llengües iranianes com s'ha fet a castellà. 83.49.231.82 (discussió) 19:42, 19 abr 2008 (CEST)

[edita] Llengües

A part d'afegir-me al que ja t'han dit, que la convenció a vp:ca és que els article sobre les llengües no portin l'afegitó "llengua" al davant del nom, pensa que en català els noms de les llengües no va amb majúscula. Això va pels articles tipus Llengua Adynyamathanha o Llengua Alawa.el comentari anterior sense signar és fet per 81.38.187.200 (discussió • contribucions) 01:36, 20 abr 2008 (CEST).