[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Minami (revista) - Viquipèdia

Minami (revista)

De Viquipèdia

Minami és una revista espanyola que tracta de manga, anime i oci de l'editorial Ares, creada el Nadal del 1998 amb el nom de Minami2000.

Ràpidament va obtenir el primer lloc de vendes, havent obtingut avui dia tots el rècords de vendes i longevitat a Espanya d’una publicació d'aquest tipus [cal citació].

La revista també ha obtingut el reconeixement d'afeccionats i professionals en forma de premis, com el "Premi ADAM a la millor revista 2004" o el "Premi ExpoManga a la millor publicació 2005".

Encara que inicialment es va dedicar a la realització de monogràfics, degut a que els editors ja publicaven una altra revista sobre el mateix tema, la Dokan, més endavant es va decidir donar-li un canvi radical i convertir-la en una revista típica com ho era la mencionada Dokan, canviant-li el nom pel de Minami (que en japonès significa "sud" i prové del personatge Minami Asakura de la sèrie Touch (“Bateadores” a Espanya, on el personatge es deia Bárbara Ochoa)).

Creada per Lázaro Muñoz, la seva política editorial es basa en centrar-se en el que el mercat nacional pot oferir a l'otaku espanyol. També destaca en el sector per haver donat sempre molta importància a l'opinió i per oferir continguts no estrictament manga, tractant de temes que, sense estar relacionats amb el manganime, també poguessin agradar als aficionats d'aquest gènere.

A principis del 2006, coincidint amb el número 69 de la revista i l'inici del seu vuitè any d’existència, el seu director, Lázaro Muñoz, va deixar el càrrec que va anar a parar a Rafa del Río.

Minami continua essent publicada cada mes, i se la pot trobar en els quioscs i les llibreries especialitzades d'Espanya i de part d’Amèrica Llatina.