[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Malpartida de Cáceres - Viquipèdia

Malpartida de Cáceres

De Viquipèdia

Malpartida de Càceres és un municipi de la província de Càceres a Extremadura, (Espanya).

[edita] Medi ambient

Cal destacar el Monument Natural d' Els Barruecos: un espai protegit d'unes 319 hectàrees caracteritzat per la combinació de roques i aigua. Entre la fauna del lloc destaca la cigonya blanca (ciconia ciconia) la població de la qual, no només en el Monument Natural sinó en la resta del terme municipal, constitueix una de les majors d'Europa.

[edita] Cultura

El Museu Vostell Malpartida de Càceres va ser fundat en 1976 per l'artista alemany Wolf Vostell. Està situat a 3 km del nucli urbà en l'entorn dels Barruecos.

Els edificis que ho alberguen van format part d'un safareig de llanes dels segles XVIII i XIX. Aquest museu conté una col·lecció d'art contemporani enquadrada dins del moviment Fluxus.

El Museu Narbón està dintre del nucli urbà i exposa en les seves dependències una col·lecció d'obres del pintor Juan José Narbón.


Bandera d'Extremadura Aquest article sobre Extremadura és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.