[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Línia evolutiva de Pidgey - Viquipèdia

Línia evolutiva de Pidgey

De Viquipèdia

Aquesta línia evolutiva de Pokémon inclou Pidgey, Pidgeotto i Pidgeot.

Taula de continguts

[edita] Pidgey

{{{name}}}
Imatge:Pidgey.png

Pokédex
Beedrill - Pidgey (#016) - Pidgeotto

General
Nom japonès 'ポッポ Poppo
Etapa Bàsic
Evoluciona de Cap
Evoluciona en Pidgeotto
Generació Primera
Biologia
Espècie Ocell
Tipus 1 Normal
Tipus 2 Volador
Alçada 0,3 m
Pes 1,8 kg
Color Marró

Pidgey és un personatge fictici de Pokémon. És un Pokémon molt comú en els jocs de Pokémon, i un dels primers que es poden capturar en quasi bé totes les versions, i en molts llocs diferents.

El nom Pidgey és una derivació del mot anglès "pidgeon" (colom).

[edita] Morfologia

Pidgey s'assembla a diversos ocells petits, i probablement està basat en el tord o el pardal.

És bastant dòcil i pacífic. Sovint se'l troba amagat en l'herba alta, buscant insectes per a alimentar-se, alhora que fa el que pot per evitar combatre. Les tonalitats marrones i negres de les seves plomes l'ajuden a camuflar-se en zones sorrenques o amb herba. Quan es troba enemics petits o febles, els fa fugir amb un Remolí, o els encega amb un Atac de Sorra. Viu en boscos o àrees amb herba, i és capaç de tornar al seu niu des de qualsevol lloc gràcies al seu gran sentit d'orientació.

Els Pidgey són comuns en les grans ciutats i solen fer el niu a les façanes de grans edificis.

[edita] Als videojocs

Els Pidgey es troben en abundància en moltes zones de Kanto i Johto.

Com el Pokémon de tipus Normal/Volador que és, Pidgey és feble contra atacs de gel, elèctrics i de roca, i és fort contra Pokémon de tipus lluita, planta i insecte, alhora que molt fort contra els atacs de terra. En arribar al nivell 18, Pidgey evoluciona en Pidgeotto, que al seu torn evoluciona en Pidgeot quan arriba al nivell 36.

Pidgey també apareix als jocs de N64 Pokémon Snap i al de GameCube Pokémon Channel.

[edita] A l'anime

Pidgey apareix en el primer episodi de l'anime Pokémon, però Ash no aconsegueix capturar-lo. És un Pokémon comú i molts entrenadors principiants en tenen un. En alguns episodis, hom usa els Pidgey com a aus missatgeres, i en un capítol, hi ha un Pidgey que somia arribar més alt que qualsevol altre Pokémon, i aconsegueix arribar a l'atmosfera superior.

[edita] Pidgeotto

{{{name}}}
Imatge:Pidgeotto.png

Pokédex
Pidgey - Pidgeotto (#017) - Pidgeot

General
Nom japonès 'ピジョン Pijon
Etapa Etapa 1
Evoluciona de Pidgey
Evoluciona en Pidgeot
Generació Primera
Biologia
Espècie Ocell
Tipus 1 Normal
Tipus 2 Volador
Alçada 1,09 m
Pes 29,7 kg
Color Marró

Pidgeotto és un personatge fictici de Pokémon. És l'evolució del comú Pidgey, i és especialment conegut per la seva importància en l'equip d'Ash Ketchum durant la primera temporada de l'anime Pokémon.

El nom Pidgeotto és una derivació del mot anglès "pidgeon" (colom).

[edita] Morfologia

Els Pidgeotto són aus de grans dimensions, possiblement inspirades en el milà negre, amb urpes afilades, una cua amb plomes vermelles i grogues i una cresta vermella al cap. És molt semblant a la seva forma evolucionada, Pidgeot.

Els Pidgeotto són extremament territorials, i solen reclamar una àmplia àrea, amb el seu niu just al centre. Patrulla constantment el seu territori amb molta vitalitat, castigant els intrusos sense pietat. Quan caça, vola en cercles, i és capaç de veure els moviments de les seves preses al terra desde qualsevol alçada. Ataca amb les seves urpes afilades i s'emporta la seva presa, normalment Exeggcute i Magikarp cap al seu niu.

[edita] Als videojocs

Pidgeotto apareix en moltes zones de Kanto i Johto, normalment als mateixos llocs on es troba la seva forma bàsica Pidgey. Pokémon Groc és el joc on apareix amb més abundància aquest Pokémon.

És un tipus Normal/Volador, cosa que fa que sigui feble contra atacs de gel, elèctrics i de roca, i és fort contra Pokémon de tipus lluita, planta i insecte, alhora que és immune als atacs de terra. Quan arriba al nivell 36, evoluciona en Pidgeot, un dels Pokémon Normal/Volador més forts de tots.

[edita] A l'anime

A l'anime Pokémon, Ash Ketchum capturà un Pidgeotto en un dels primers episodis. Aquest va ser un dels pilars del seu equip durant els seus viatges per Kanto i la seva participació en la Lliga Pokémon. Quan el seu entrenador es disposava a marxar cap a les Orange Islands, Pidgeotto evolucionà en Pidgeot.

Molt més endavant, a Hoenn, un entrenador Pokémon vell que posseeix un Pidgeotto el fa servir per a ensinistrar el Swellow d'Ash, que intenta aprendre Cop Aeri.

[edita] Pidgeot

{{{name}}}
Imatge:Pidgeot.png

Pokédex
Pidgeotto - Pidgeot (#018) - Rattata

General
Nom japonès ピジョット Pijotto
Etapa Etapa 2
Evoluciona de Pidgeotto
Evoluciona en Cap
Generació Primera
Biologia
Espècie Ocell
Tipus 1 Normal
Tipus 2 Volador
Alçada 1,5 m
Pes 39,5 kg
Color Marró

Pidgeot és un personatge fictici de Pokémon. És la forma final de la línia evolutiva de Pidgey i Pidgeotto, essent tanmateix bastant més fort que les seves formes anteriors.

El nom Pidgeot és una derivació del mot anglès "pidgeon" (colom).

[edita] Morfologia

Pidgeot és molt similar a Pidgeotto, de manera que se'ls ha confós més d'una vegada, fins i tot per fonts oficials. Nogensmenys, les plomes de la cresta de Pidgeot són molt més llargues.

Les plomes del plomatge de Pidgeot es descriuen com a "impressionants", i alguns entrenadors el trien exclusivament per la seva bellesa. El seu cap està adornat amb una formosa cresta de plomes de color groc pàlid i vermell taronjós, que complement sa cua del mateix color. Com Pidgey i Pidgeotto, té un parell de ratlles negres intimidants darrera els ulls. Estén les seves amples ales per a intimidar els seus oponents. Amb l'aleteig d'aquestes ales, els Pidgeot són capaços de provocar corrents de vent similars a huracans. Els Pidgeot són molt aerodinàmics i capaços d'arribar a una alçària de 1.100 metres i d'assolir velocitats de fins a Mach 2. Com els seu precedent evolutiu, Pidgeot s'alimenta de Magikarp, atacant-los des de l'aire i treient-los de l'aigua amb les seves urpes.

[edita] Als videojocs

No es poden capturar Pidgeot salvatges, però es poden evolucionar a partir d'un Pidgeotto, que al seu torn evoluciona del comú Pidgey.

Pidgeot és vulnerable als atacs elèctrics, de glaç i rocosos, mentre que és resistent a atacs de tipus insecte o planta i completament immune als atacs terrestres o fantasma.

És una bona elecció com a Pokémon de tipus volador. Totes les seves estadístiques estan per sobre de la mitjana o en la mitjana, sobretot la velocitat. Tanmateix, com que tenen un millor atac i velocitat, els altres Pokémon del mateix tipus com Fearow i Dodrio són més útils que aquesta au. Nogensmenys, gràcies a la seva bellesa i a la seva potència, Pidgeot és molt popular entre els fans de Pokémon i molt usat en equips dins el videojoc.

[edita] A l'anime

De camí cap a les Orange Islands, Ash Ketchum es troba un Fearow que li té rancúnia. A més, el Fearow es dedica a aterroritzar una bandada de Pidgey i Pidgeotto juntament amb la seva pròpia bandada de Spearow. Finalment, el Pidgeotto d'Ash evoluciona per a combatre contra el Fearow, i Ash l'allibera perquè protegeixi els seus nous amics.

Falkner, el Líder del Gimnàs de Violet City, també té un Pidgeot.

[edita] Enllaços externs