[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fearow - Viquipèdia

Fearow

De Viquipèdia

{{{name}}}
Imatge:Fearow.png

Pokédex
Spearow - Fearow (#022) - Ekans

General
Nom japonès 'オニドリル Onidrill
Etapa Etapa 1
Evoluciona de Spearow
Evoluciona en Cap
Generació Primera
Biologia
Espècie Ocell
Tipus 1 Normal
Tipus 2 Volador
Alçada 1,2 m
Pes 38 kg
Color Marró

Fearow és un personatge fictici de Pokémon. És la forma evolucionada de Spearow i sovint apareix com a un dels Pokémon del Team Rocket tant en els videojocs com a l'anime Pokémon.

El nom Fearow és una mescla dels mots anglesos "fear" (por) i "sparrow" (pardal).

Taula de continguts

[edita] Morfologia

Fearow és un ocell amb grans ales de color marró, una cresta taronja al cap i un llarg i estret bec. Se'l reconeix fàcilment per aquestes característiques, molt diferents a les de Spearow, que té les ales i el bec curts.

Gràcies a les seves grans ales, Fearow pot volar molt més fàcilment que quan era un Spearow. Fins i tot les pot fer servir per aprofitar els corrents d'aire i planar grans distàncies sense esforç, i es capaç de volar durant un dia sencer sense ni tan sols haver d'aterrar o reposar-se (com l'albatros). Si se sent en perill, Fearow vola immediatament a gran alçada.

El bec de Fearow li dóna un atac especialment potenciat, fent que sigui un adversari perillós en combat. És hàbil per usar el bec per pescar preses de dins l'aigua o de sota terra. S'alimenta principalment de petits peixos i insectes. També ataca volant molt amunt i després llançant-se en picat contra la seva presa.

[edita] Als videojocs

A part de fer evolucionar un Spearow, es pot aconseguir un Fearow capturant-ne un de salvatge. Tanmateix, no és un Pokémon comú en cap de les edicions dels videojocs, i de fet no se'l pot trobar a Pokémon Rubí i Safir.

Té un bon atac i una bona velocitat, però la resta de les seves qualitats són bastant baixes, cosa que el fa defensivament molt feble. A més, encara que aprèn diversos bons atacs físics, el seu llistat de moviments no és prou variat com perquè destaqui. Se sol utilitzar el seu atac Bec foradador com a moviment principal. Cop aeri és un altre moviment que aprèn, bé amb la MT 40 o si arriba al nivell 25 abans d'evolucionar a Fearow.

[edita] A l'anime

A l'anime Pokémon, Fearow sol ésser un enemic ferotge d'Ash Ketchum, però a vegades també apareix com a un dels Pokémon del Team Rocket.

Hi ha un Fearow que li té una rancúnia especial, ja que el torna a atacar quan Ash torna a Pallet Town després de participar a la Lliga Pokémon. És el Spearow a qui Ash havia llançat una pedra el seu primer dia com a entrenador, i que ha evolucionat.

[edita] Enllaços externs