[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Juseph - Viquipèdia

Usuari Discussió:Juseph

De Viquipèdia

Taula de continguts

[edita] Rebel·lió a la granja

Veig que has creat un article anomenat Rebel·lió a la granja. Tens aquest llibre? En català? I de veritat es titula així? Ho dic per què sé de dues traduccions, una publicada per Destino i una altra d'Edicions 62 (la primera es diu "La revolta dels animals" i la segona "La rebel·lió dels animals"), però no me'n sona cap amb el títol que tu hi has posat. Vigila quan facis traduccions. Pensa que el català no és espanyol traduït mot per mot. --81.34.240.70 21:10, 12 abr 2007 (CEST)

[edita] Ho sento

Ja ho he explicat a la discussió de l'article, jo el llibre me'l vaig llegir en castellà i és possible que l'hagi pifiat en algun lloc. --Juseph 16:25, 13 abr 2007 (CEST)

[edita] Marató

Hola i gràcies a tu! Sisplau, perdona el retard en la resposta.

Hola! A mi també m'agradaria participar en la marató com a viquipedista col·laborador. Per apuntar-me com hi haig de fer? Vaig a Viquiprojecte:Estudiants/Viquipedistes col·laboradors i hi afegeixo el meu nom? I després què?
Sí; jo l'he plaçat al capdavall.
Com va tot això?, perquè encara no sé com hi podria participar en el projecte. Gràcies per avançat! --Juseph 15:52, 18 maig 2007 (CEST)
No sabria amb precisió (visc a l'estranger, a Milà) : segurament pots escriure articles! Cordialment, Claudi --Clamengh 15:18, 22 maig 2007 (CEST)

[edita] nombres

Hola! Podries dir la teva opinió sobre els articles dels nombres aquí, sisplau? Salutacions cordials. Adéu, Claudi, --Clamengh 17:45, 1 juny 2007 (CEST)

[edita] Vqiuiprojecte estudiants

Si vols inscriu-te com a estudiant i convenç el teu centre per participar :). Pots animar a altres companys a escriure articles. Si vols que els revisem amb especial atenció, posa la plantilla "article escolar" (entre claus). Si tens dubtes, ja saps --barcelona 12:45, 5 juny 2007 (CEST)

[edita] Ep!

Hola, veig que estudies el batxillerat tecnològic, com jo..., intentaré ajudar-te en el que pugui...--Manlleus 18:10, 28 juny 2007 (CEST)

[edita] Begudes alcohòliques

Hola Juseph. Brandi i Cognac són en essència el mateix, tret de que només el que es produeïx a aquesta zona de França (Cognac) pot rebre oficialment aquest nom. De moment entenc que, o bé per manca d'article que ho distingeixi, o potser perquè en els seu moment algú va pensar que només posant un redireccionament es poden sustentar les dues definicions (Un Cognac és un tipus concret de brandi, s'explica i llestos...) s'ha deixat així. El que estiguin separats a la plantilla és perquè l'he traduïda de l'original en anglès, i he respectat la diferència. Miraré els articles en anglès, a veure si cal o no continuar separant-los. Sobre l'altre terme de "Cognat" no acabo de veure d'on surt... o a què et refereixes. Salut !el comentari anterior sense signar és fet per Tonipares (discussió • contribucions) --IradiBot (comentaris/incidències) 20:04, 28 ago 2007 (CEST).

Hola de nou. He canviat el nom com suggeries de Cognac a conyac ! (i d'altres coses que no m'agradaven de l'original anglès). Per cert, suposo que tens present que tu també pots fer aquestes modificacions, faltaria més !!. Sobre els articles conyac i brandi crec, després d'haver-m'ho remirat, que estarien bé dos articles diferents: Segons com es miri poden tenir més diferències que les que hi ha entre cava i xampany (articles diferents), a més que hi han altres brandis , com l'Armanyac, que ja tenen un article a part. Salutacions !!!--Capgròs 21:34, 28 ago 2007 (CEST)

[edita] Bloqueig

Fet Fet!. Gràcies per l'avís.--Lohen11 (discussió) 15:15, 15 gen 2008 (CET)