[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Josmar - Viquipèdia

Josmar

De Viquipèdia

Josmar, també conegut com Josmar Gerona és un cantant popularitzat per la seva interpretació del tema "És superfort" al programa de televisió Malalts de tele. En aquest programa, dirigit per Toni Soler, es pretenia aconseguir una candidatura de Catalunya a Eurovisió, amb Josmar com a representant. La iniciativa va anar acompanyada d'una gira amb actuacions diàries a diversos pobles de Catalunya, que van tenir força èxit. La gira va acabar a la Plaça Reial de Barcelona on es van congregar uns 3.000 seguidors. Finalment no es va obtenir la candidatura però en Josmar va viatjar a Birmingham, on es celebrava el concurs i va actuar fora de competició.

Va néixer com a personatge públic a través del programa de televisió "El semáforo" l'any 1994.

Al 1998 edita els discs 'I Love You', 'Angel Girl'

Va participar a la pel·licula FBI (Frikis Buscan Incordiar) (2004) de Javier Cárdenas, col·laborant també en un disc amb altres intèrprets de la mateixa anomenat "Los Frikis"

Habitualment actua amb una samarreta blanca, jaqueta de cuir, botes de cowboy i tanga.

Al videoclip del seu èxit "És superfort", filmat a Catalunya en Miniatura duia a més una barretina i duia com a go-gos a les "Josmarettes", dues noies amb uns vestits grocs inspirats per la indumentària d'en Josmar.

[edita] Enllaços externs

Pàgina oficial de Josmar