[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

José María Michavila Núñez - Viquipèdia

José María Michavila Núñez

De Viquipèdia


José María Michavila
Ministre de Justícia
Al càrrec
10 de juliol de 2002 – 17 d'abril de 2004
Precedit per Ángel Acebes Paniagua
Succeït per Juan Fernando López Aguilar
Naixement 28 de març de 1960
Madrid (Espanya)
Partit polític PP

José María Michavila Núñez ( Madrid, Espanya 1960 ) és un polític i professor universitari espanyol, actual diputat al Congrés i ministre de Justícia durant el segon govern de José María Aznar.

[edita] Biografia

Va néixer el 28 de març de 1960 a la ciutat de Madrid, fill del tinent general de l'exèrcit de l'aire Federico Michavila. Va estudiar història a la Universitat Complutense de Madrid, doctorant-se posteriorment en dret, universitat de la qual també n'ha estat professor titular de dret de la comunicació audiovisual.

[edita] Activitat política

Membre del Partit Popular, l'any 1993 va esdevenir diputat al Congrés de Diputats en les eleccions generals d'aquell any per la circumscripció de Madrid. Després de la victòria popular en les eleccions generals de 1996 va esdevindre Secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, càrrec que ocupà fins a les eleccions de 2000, quan fou nomenat Secretari d'Estat de Justícia sota la direcció del ministre Ángel Acebes Paniagua. Amb la remodelació del segon govern de José María Aznar el 10 de juliol de 2002 fou nomenat Ministre de Justícia.

Actual diputat del Congrés dels Diputats per la província de València, combina la seva tasca parlamentària amb la representació dels cantants Shakira i Alejandro Sanz[1].

[edita] Referències

  1. Un ex ministro representa a Shakira y a Sanz


Precedit per:
Ángel Acebes Paniagua
Ministre de Justícia
20022004
Succeït per:
Juan Fernando López Aguilar