[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:JoanCa - Viquipèdia

Usuari Discussió:JoanCa

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola JoanCa!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Lohen11 19:55, 20 jul 2007 (CEST)

Taula de continguts

[edita] Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 12:06, 27 jul 2007 (CEST)

[edita] Viquitreball

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


--Jordicollcosta (discussió) 11:26, 31 jul 2007 (CEST)

[edita] Avisos de robot respecte a l'article Anna Frank

Hola somriure, sigueu benvinguts a la Viquipèdia;

Estem encantats que us hàgiu decidit a col·laborar-hi ens agradaria que continuéssiu fent-hi aportacions tan valuoses com la que heu fet a Anna Frank. Tot i així, amb la vostra col·laboració, podem aconseguir que la Viquipèdia encara sigui millor. A continuació un bot us donarà un quants consells per tal que els vostres futurs articles us surtin encara més bé:

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 117.756 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


Us pregaríem que corregíssiu aquests petits problemes a l'article Anna Frank per tal d'aconseguir que tots els articles de la Viquipèdia segueixin un estil comú votat per la comunitat i descrit a Viquipèdia:Llibre d'estil. Gràcies per la vostra atenció i endavant!--IradiBot (comentaris/incidències) 17:08, 31 jul 2007 (CEST)

[edita] Mauthausen

Hola JoanCa! enhorabona per l'article de Mauthausen. Aquest és un article que jo també volia crear, de manera que aniré afegint el que puga per millorar-lo si et pareix bé. El que sí que he tingut que fer és llevar aquesta foto:....

Filferrada del camp de Mauthausen
Filferrada del camp de Mauthausen

.... ja que això no és el filferro de Mauthausen. Es tracta, en realitat, d'una imatge que capta un detall de l'escultura a la memòria dels jueus morts en Mauthausen. De tota manera la resta em sembla molt bé i t'anime a continuar millora-ho. Jo aniré ajudant-te i de moment ja he pujat una foto en la que es veuen estelades en la sala del forn crematori. Salutacions!el comentari anterior sense signar és fet per Espora (discussió • contribucions) 13:52, 23 set 2007 (CEST).

[edita] Il·lustració

Hola! Veig que has ampliat (o estàs ampliant) l'article "Il·lustració". Bravo i gràcies! Potser que ja ho saps, sinó te n'informo: mentre treballes en un article pots posar, a l'inici de la pàgina, l'etiqueta "inacabat" dins de {{}}. Les etiquetes d'"esborrany" les pots treure tú mateix quan et sembli necessari. Ànims!--Hinio 22:49, 13 nov 2007 (CET)

estàs fent una bona feina amb aquest article, segueix així! --barcelona 22:56, 16 nov 2007 (CET)

[edita] Revolució Francesa

Bona feina. Li donaré una revisada a l'article. En la millora, poden servir de referent el de la wiqui espanyola, que és article de qualitat (amb 41.000 bytes) o el de la francesa que és molt exhaustiu (té més de 70.000 bytes). Quan veiem que està prou bé se'l proposa perquè sigui avaluat i així altres persones diuen la seva; si passa l'avaluació i es fan els retocs que es considerin, se'l proposa com a Article de Qualitat.
Ah! T'he afegit a la llista dels col·laboradors dels 100 fonamentals. Salut--Peer 19:35, 4 des 2007 (CET)

Jo el proposaria per ser avaluat.--Peer (discussió) 20:23, 18 des 2007 (CET)
Faré una lectura més a fons i si tot va bé, el proposaria per a ser votat com article de qualitat. Pel que fa a la Revolució Industrial, el proposaré per a ser avaluat.--Peer (discussió) 13:49, 4 febr 2008 (CET)

[edita] Taulell de consultes

Hola! He obert una subpàgina d'usuari perquè tothom pugui dir la seva sobre la proposta d'obrir una nova secció de la VP anomenada Taulell de consultes, a l'estil de en:Wikipedia:Reference desk. Si vols, pots passar a fer-hi una ullada o a dir què en penses. La subpàgina és: Usuari:Leptictidium/Taulell de consultes Gràcies! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 18:35, 24 des 2007 (CET)

[edita] checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 10 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:07, 12 gen 2008 (CET)

[edita] Teatre i l'amfiteatre romà de TGN

Fet Fet!, he tret la plantilla fusió, moltes gràcies per l'informació. No hi havia cap problema si ho haguessis revertit tu mateix amb un comentari a la discussió. --Jordicollcosta (discussió) (xat) (correu) 13:41, 24 maig 2008 (CEST)