[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Isaura Navarro i Casillas - Viquipèdia

Isaura Navarro i Casillas

De Viquipèdia

Isaura Navarro i Casillas (València, L'Horta, 5 de novembre de 1973) va ser diputada per Izquierda Unida al Congrés dels Diputats espanyol.

És llicenciada en dret per la Universitat de València. Al 1997 obté la llicenciatura en l'especialitat de Dret d'Empresa realitzant els cursos de doctorat a la càtedra de Dret del Treball. Militant i advocada de la Federació de Serveis i Administracions Públiques de Comissions Obreres des del 2000, diputada per Izquierda Unida al congrés espanyol des del 2004. Fou escollida cap de llista a la circumscripció de València a través de la candidatura Esquerra Unida - L'Entesa.

Fins 2008 va ser secretària quarta de la taula del Congrés i forma part de la presidència federal d'Izquierda Unida. Resideix al barri del Carme de València, on ha estat implicada amb el fort moviment veïnal col·laborant i assessorant jurídicament a la Associació de Veïns i Comerciants "Amics del Barri del Carme". També és sòcia de Greenpeace.

Després de les eleccions autonòmiques del 2007, la coalició Compromís pel País Valencià (formada per EUPV, BLOC, IR, i diferents formacions ecologistes), s'esdevé una crisi a EUPV. El corrent intern Esquerra i País, del qual forma part Navarro, s'alinea amb el BLOC per tal d'evitar les imposicions del PCE (també a EUPV). Així, EiP es comformarà com a partit anomennat-se Iniciativa del Poble Valencià (IdPV).

A les eleccions generals de 2008 Isaura Navarro és triada cap de llista d'una nova coalició: la formada per BLOC-INICIATIVA-VERDS, amb el lema "units som més". La força del "vot útil" dirigit al PSOE fa que la coalició no assolisca ni els darrers resultats del BLOC en solitari. EUPV (on ja resta el PCE-PCPV pràcticament sol) no aconsegueix tampoc renovar escó.

Tot i els mals resultats, la coalició afirma que s'ha creat un equip sòlid de treball, i que tenen la vista posada ja en les eleccions autonòmiques i municipals del 2011, sense despreocupar-se del treball diari.[cal citació]

[edita] Enllaços externs