[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Esquerra Unida - L'Entesa - Viquipèdia

Esquerra Unida - L'Entesa

De Viquipèdia

Esquerra Unida - L'Entesa fou una coalició política formada al País Valencià per Esquerra Unida del País Valencià amb Els Verds del País Valencià, Izquierda Republicana i Esquerra Valenciana que es van presentar a les eleccions a les Corts Valencianes de 2003, i a les eleccions municipals valencianes (2003), si bé a alguns municipis concrets s'hi afegiren altres partits com Esquerra Republicana del País Valencià, o plataformes ciutadanes independents. En les eleccions a les Corts Valencianes obtingueren 6 escons, i és la quarta força política municipal en nombre de regidors.

Per a les eleccions espanyoles (2004) es presentaren juntament amb Izquierda Republicana, el resultat del qual Isaura Navarro fou elegida diputada per la circumscripció de València.

[edita] Enllaços externs


Aquest article sobre política és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.