[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Forces Especials Ginew - Viquipèdia

Forces Especials Ginew

De Viquipèdia

Les Forces Especials Ginyü (ギニュー特戦隊 , Ginyü Tokusentai?) son un grup de personatges ficticis al manga i l'anime Bola de Drac(Dragon Ball). Son un grup de mercenaris baix el comandament de Frízer.

Taula de continguts

[edita] Història

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Frízer tenia problemes per a reunir les Boles de drac a Namek per culpa de les constants interrupcions de Vegita, Gohan i Krilin, així que va decidir cridar a la brigada especial per a que eliminaren als enemics i li retornaren les Boles de drac que li havien robat. Aquestos s'encontraven de camí cap al planeta Yadrat, en arribar a Namek aconseguiren trobar als enemics just abans de que invocaren al dragó Polunga. El capita Ginyü (Ginew) se'n va anar emportant-se les Boles de drac i la resta feren un sorteig per a veure a qui li tocava lluitar contra els enemics.

[edita] Integrants

[edita] Ginew (Ginyü)

Ginew (Ginyü) (ギニュー?) és un soldat a les ordres de Frízer. El seu nom prove d'una deformació del japonès Gyūnyū (牛乳? Llet), es el líder i el més poderós dels cinc guerrers.

Ginyü va decidir endur-li fins a Frízer les Boles de drac que tenien els enemics i deixa als seus soldats per a que mataren a tots. Quan els seus soldats foren derrotat un per un per son Gokū, Ginyü decidí enfrontar-se a éll. Al combat, Ginyü descobrí que Gokū era infinitament superior a éll i decidí canviar-li el cos. Amb el cós de Goku, Ginyu fou a la nau de Frízer i es va tindre que enfrontar a Krilin i a Gohan, i més tard a Vegeta. Com no sabia controlar el cos de Gokū, Ginyü fou derrotat per Vegita. Ginyü va decidir canviar-li el cos a Vegeta, però Goku s'interposa i tornà al seu cos. Amb el seu cos, Ginyü lluita altra vegada amb Vegeta, però fou derrotat de nou. Ginyü intentà d'utilitzar la seua famosa tècnica, però Goku llança una granota que s'interposà a la trajectòria de la tècnica i, així fou, com Ginyü va acabar al cos de la granota namekiana.

Al anime, Ginyū, amb el cos de la granota namekiana, trobà a Bulma i li va canviar el cos, però més tard torna al cos de la granota quan intentà canviar-li el cos a Piccolo. El cos de Ginyu (amb l'esperit de la granota dins) fou destruït quan Frízer va destruir Namek El final de Ginyü continua sent un misteri. Només se sap que fou a la Terra gracies al desig que concedí Polunga i que no va morir al explotar el planeta Namek, però mai s'ha dit que fora d'ell, pel que sembla va morir durant la saga de Boo, però no se sap si durant el genocidi que va cometre aquest o quan la terra explota.

Te un poder d'unes 120,000 unitats de combat.

[edita] Recoome

Recoome (リクーム , Rikūmu?) es un extraterrestre que te l'apariencia d'un humà alt i musculós. El seu nom prove d'una deformació de l'anglès Cream (クリーム , Kurīmu?, Crema).

Recoome fou el segon a lluitar, al sorteig le tocà lluitar amb Vegita. No li afecta quan Vegeta mata a traïció a Gurd, allò que demostra que no l'importaven massa els seus companys. Recoome derrotà amb facilitat al príncep saiyajin i, més tarde, a Krilín i Gohan. Però quan arribà Gokū fou derrotat fàcilment. Gokū només el deixà inconscient, seria Vegeta qui el remataria amb una potent ràfega de ki.

Al anime fou utilitza per Kaiō Sama, al Més Enllà, com entrenament per al difunt Iamxa, qui li va guanyar i l'envia a l'infern.

[edita] Burter

Burter (バータ , Bāta?) es un extraterrestre amb la pell de color blau. El seu nom prove d'una deformació de l'anglès Butter (バター , Batā?, Mantega).

A Burter no li toca lluitar a cap combat i presencia els combats junt amb Jheese. Però darrere l'arribada de Goku, que derrota amb facilitat a Recoome, Burter va tindre que lluitar seriosament junt amb Jheese. A la meitat del combat, Goku li demostra que era més rápid i más fort que Burter i li va guanyar amb dos colps. Però Burter no havia mort, sinó que queda noquejat pels colps, Vegeta el remata trencant-li el coll d'una genollada.

[edita] Jheese

Jheese (ジース , Jīsu?) es un extraterrestre amb la pell de color roig, amb una llarg cabell blanc. El seu nom prove d'una deformació de l'anglès Cheese (チーズ , Chīzu?, Formatge).

A Jheese no li toca lluitar contra ningú, pel que es queda mirant els combats junt a Burter. Darrere l'arribada de Goku, Jheese tingué que lluitar seriosament amb aquest junt a Burter després de la derrota de Recoome. Goku els guanya fàcilment, però Jheese va conseguir sobreviure i anarse a comunicar-ho tot el que hi havia succeït al capità Ginyu. Jheese fou testimoni de la derrota de Ginyu i del posterior canvi de cos que realitza el seu capità amb Goku. Desprès de tornar a la nau de Frízer, Jheese va ser sorprès per un Vegeta recuperat i fou eliminat per un llançament de sobte que li va enviar el seu contrincant.

[edita] Gurd

Gurd (グルド , Gurudo?) es un extraterrestre xicotet i verd. Encara que no es molt fort te diferents poders mentals. El seu nom prove d'una deformació de l'anglès Yogurt (ヨーグルトYōguruto , Iogurt?).

Gurd fou el primer a lluitar, al sorteig li toca lluitar amb Gohan i Krilin. Al començament del combat Gurd queda impressionat per el poder dels rivals. Encara aixì, Gurd va aconseguir paralitzar i al mateix moment en que Gurd estava a punt de matar als dos guerrers, Vegita va aparèixer d'improvís i el va decapitar d'un cop tallant-li el coll. Inclós decapitat, Gurd insultà a Vegita per no haver jugat net, i és lamentà d'haver sigut derrotat per un "mico" just abans de que Vegita li desintegrara amb una ràfega de d'energia o ki.