[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Eulàlia Valldosera - Viquipèdia

Eulàlia Valldosera

De Viquipèdia

Eulàlia Valldosera (Vilafranca del Penedès, Alt Penedès 1963) és una artista catalana.

[edita] Biografia

Va néixer el 1963 a la ciutat de Vilafranca del Penedès, població situada a la comarca de l'Alt Penedès. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona, especialitzant-se en pintura. Posteriorment va ampliar els seus estudis a l'Escola d'Arts i Oficis de Catalunya, on estudià gravat, i a Amsterdam (Països Baixos), on estudià audiovisuals. Al seu retorn a Catalunya establí el seu despatx professional a Barcelona.

[edita] Obra artística

L'any 1991 inicià la seva activitat professional realitzant la seva primera exposició individual, mostrant una obra que gira al voltant del cos humà i el seu entorn domèstic mostrant obra pictòrica, escultòrica i audiovisual.

Ha realitzat diverses exposicions internacionals, on cal destacar la seva participació a la biennal de Sydney (1996), Johannesburg (1997) i Estambul (1997). L'any 2000 la Fundació Tàpies li va organtizar la retrospectiva Eulàlia Valldosera, obres 1990-2000, per la qual fou guardonada amb el Premi Nacional d'Arts Visuals concedit per la Generalitat de Catalunya.

[edita] Enllaços externs