[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Blancaesther - Viquipèdia

Usuari Discussió:Blancaesther

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Blancaesther!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Alex_Esp 20:52, 26 feb 2008 (CET)

(Antlopram) Bon dia, en aquesta activitat tenim que iniciar una conversa a la pàgina de discussió del nostre perfil i en teoria m’has de contestar al meu perfil que és http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Antlopram No sé si ens donarà temps, ja que tenim només una setmana i amb la poca informació que em posat als perfils costa començar una conversa o una discussió. Per això faré una pregunta perquè puguem iniciar la conversa: Em podries explicar quina és l’anècdota més divertida a la teva experiència docent???

Espero resposta al meu perfil. Gràcies.

--Antlopram (discussió) 08:47, 12 març 2008 (CET) Hola! el meu nom és Toni, espero que tinguis sort amb el tema de l'inspector i t'asseguro que en breu podràs omplir un llibre amb anècdotes curioses i divertides en aquesta feina...


--88.6.83.89 (discussió) 11:12, 8 març 2008 (CET)

Hola Blanca, sóc la Núria!. He llegit en el teu perfil que ets mestre d'Educació Especial. Jo també vaig fer aquesta carrera i actualment, estic exercint com a tal amb nens amb nee. És una feina molt dura i a vegades molt poc reconeguda pels mateixos companys, però és molt gratificant treballar amb aquests nens/es ja que, encara que l'evolució sigui lenta, quan progressen una mica és molt graficant, ja que veus que la teva feina ha donat el seu fruit. També treballes de mestre d'EE? A quina escola? Quin perfil tenen els teus alumnes. Una salutació. El meu perfil és http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Nur --81.42.230.99 (discussió) 21:05, 10 març 2008 (CET)

Hola Blanca, sóc la Núria (Nur). Vull introduir un a ltre discussió. A quin poble heu estiuejat i quins records i teniu. A veure si s'anima algú a contestar-me.

El meu perfil és http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Nur --81.42.232.244 (discussió) 22:48, 10 març 2008 (CET)


[edita] Vacances de Setmana Santa

HOla Blanca: Contacto amb tu per a fer la tasca d'aquesta setmana: Una excusa per a conversar: Aquesta Setmana Santa venen uns familiars a casa. Quins llocs em recomanes que no se'ls perdin? --Martalgarrido (discussió) 01:43, 11 març 2008 (CET) Hola Blanca, moltes gràcies per la teva ruta turística, però aquest recorregut ja el vam fer fa quatre anys. Potser aquest any me'n vaig cap a Girona. Has estat mai? Alguna idea? Gràcies i fins aviat,--Martalgarrido (discussió) 03:31, 12 març 2008 (CET)

Hola Blanca, torno a ser la Núria. Jo estic treballant en un Caep i la veritat és que a vegades és molt dur. Estic atenent a nens, sobretot, amb problemes de comportament i conducta. Al principi de curs, va ser molt dur, ja que s'havien d'adaptar a mí i jo a ells. Els costava molt fer-me cas i seguir unes normes...però mica en mica ens em anat coneixent i, ara per ara, la seva actitud cap a mi ha canviat moltíssim. La veritat, és molt gratificant guanyar-se la seva confiança i veure que la feina ha donat el seu fruit. Espero la teva resposta perquè m'expliquis una miqueta la teva tasca en el centre. Salutacions. El meu perfil és http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Nur --Nur (discussió) 21:50, 11 març 2008 (CET)

VACANCES SETMANA SANTA

Hola Blanca, sóc la Núria. Quins bons records que ens porten els estius...jo anava a un poble de Girona i recordo que només entrava a casa per menjar i sopar. La resta del temps anava d'un lloc a l'altra amb els amics. Per cert, aniràs a algun lloc aquesta Setmana Santa. Jo estic desitjant que arribi, sobretot per desconnectar de la feina i descansar. Segurament, marxaré un dia a fer una excursió per la muntanya. Encara no tinc pensada la ruta, però qualsevol lloc és bonic per fer una escapadeta, no creus? Un petó --Nur (discussió) 22:18, 11 març 2008 (CET)


LES OPOSICIONS


Blanca, veig que tu també et presentaràs a oposicions. Avui ha sortit la convocatòria i ja estic dels nervis. Intento llegir cada dia una estoneta el temari, però encara no m'he posat en serio. Amb les avaluacions aquesta setmana i preparar informes, no he tingut gaire temps, però aquesta setmana santa (a banda de descansar i passar-m'ho bé) també aprofitaré per donar-hi un cop d'ull als temes. Ànims!!!

--Nur (discussió) 22:48, 11 març 2008 (CET)