[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:81.42.230.99 - Viquipèdia

Usuari Discussió:81.42.230.99

De Viquipèdia

[edita] Som la gent blaugrana...

Anna2008 Hola Núria, com va? Doncs sí, em declaro blaugrana de cap a peus, és ja una tradició familiar. En sóc molt seguidora, però aquest any em tenen ben enfadada, no sé com acabarà tot plegat. La lliga ja "futuda",, però encara ens queda una petita esperança per a la "Champions", a veuré que passarà. Salutacions --Anna2008 (discussió) 22:46, 10 març 2008 (CET)


(Sonia2008) Hola Núria! sóc la Sònia. Sí que sóc de Ciències de química més concretament i estic treballant a l'IES Cendrassos de Figueres. La veritat és que hi estic molt bé. L'any passat estava al IES Deulofeu (Figueres) i allà el percentatge d'ètnia gitana és gran i sí que vaig tenir algun petit riziraze amb alguna alumna. Fins la propera!!!


Aquesta és la pàgina de discussió d'un usuari anònim que encara no ha creat un compte o que no usa el seu nom registrat. Per tant hem d'usar l'adreça IP numèrica per identificar-lo. Una adreça IP pot ser compartida per molts usuaris. Si sou un usuari anònim i trobau que us han adreçat comentaris inoportuns, si us plau, registrau-vos o creau un compte per evitar futures confusions amb altres usuaris anònims.