[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Antlopram - Viquipèdia

Usuari Discussió:Antlopram

De Viquipèdia


Taula de continguts

[edita] Un altre país per a viure

Hola ! Sóc la Lucia i tinc una pregunteta per a tu: Si podries escollir un altre país per a viure, on anirias? i perquè? Guiri (discussió) 21:01, 11 març 2008 (CET)


Sóc la Marta Pérez i ja no sé a qui contesto ni què. Em sembla que aquí es tracta de rutes per setamana santa jo agafaria l'AVE i aniria a Madrid per què no hi he estat mai. La veritat és, però, que me'n vaig a la meva masia a la Franja i viuré com una salvatge tota la setmana. --88.17.39.168 (discussió) 20:28, 11 març 2008 (CET)

[edita] Vacances de Setmana Santa

Aprofitant la conversa iniciada per la Marta, quina destinació em recomanaries per viatjar aquesta Setmana Santa? Encara estic per decidir on marxo... i no se on anar. --hmauri (discussió) 15:58, 11 març 2008 (CET)

HOla Antlopram: Contacto amb tu per a fer la tasca d'aquesta setmana: Una excusa per a conversar: Aquesta Setmana Santa venen uns familiars a casa. Quins llocs em recomanes que no se'ls perdin? --Martalgarrido (discussió) 01:43, 11 març 2008 (CET)

Hola sóc la Gemma (massatge) en el teu missatge em demanaves alguna anècdota. Uns dels dies que més em vaig reure a l'escola va ser quan un nen de P5 es va acostar i em va dir: -ja se com es diu ocell en català? -jo em vaig quedar extranyada i li vaig preguntar- A si, com es diu? i em va respondre- periquito.--Massatge (discussió) 22:05, 11 març 2008

== Una anècdota divertida a la teva tasca docent usuari: mpicart3 Molt bones. A veure, una anècdota divertida??? Vejam... Ja està: No feia massa que em dedicava a quest món quan em van destinar per fer una substitució en una antiga UAC, amb alumnes de 4t (el que ara en diríem l'aula oberta). Faltaven pocs dies per les vacances de Nadal i se'm va ocórrer preguntar als nois (no hi havia noies) en què destinarien el temps lliure. I el més terrorista, que era un noi gens agraciat físicament em va contestar: - Buscar un agujero donde meterla!

Tothom es va quedar esperant la meva reacció. Jo vaig contestar que m'apuntava les seves respostes per comentar-les passat festes. I el primer dia de classe d'any nou, evidentment, la meva pregunta va ser per aquest noi tan trempat: - A veure Cipriano, què, vas trobar un bon forat per fotre-la? I el noi, amb cara de pena, em va contestar: -Qué va! Lo he intentado cada día pero todas me han dicho que no. I no lo entiendo, con lo guapo que soy...

D'això ja fa 6 anys i encara recordo la cara que tenia aquell nano, més lleig que un pecat!! --Mpicart3 (discussió) 16:53, 12 març 2008 (CET)

Hola, en relació a anècdotes divertides a l'escola, caram, què difícil de trobar-ne, tot i que sé segur que he passat situacions d'aquelles que "voldríes que la terra se t'empassés". Ah sí? Doncs, treballant les síl·labes tòniques amb els alumnes, els vaig presentar la paraula "fulla" i els dic, quina de les dues síl·labes és la forta? I em responen: la -lla! Em vaig enfadar una mica i dic: A veure! Vosaltres que dieu, fúúú-lla o fu-llááá!!! jajaja!!! I els nens: fulla-fulla, profe! I jo, aguantant-me el riure!

--Ruben83 (discussió) 21:25, 17 març 2008 (CET)

--Salamandra08 · Home, més que divertida, potser estranya o absurda... N'hi ha tantes, que ara no en sabria dir cap. No ho sé. Potser són el tipus de centres on m'ha tocat treballar que provoquen situacions d'aquelles que millor que te les prenguis a riure. Tinc un companys de Ciències Experimentals que va fer un "examen" a un grup de 3 ESO força conflictiu i on hi ha gitanos. Va fer la pregunta següent: "Per a què serveix la sang? Per a què serveix el plasma?". La resposta d'un dels nois gitanos va ser: "La sangre sirve pá viví y la pla'ma pá bailá". Li va posar 0'25 només per la inventiva. I tu? Quina anècdota divertida pots explicar? --89.7.88.101 (discussió) 17:05, 9 març 2008 (CET)


Sonia2008 Hola Toni, perdona pel retard, buff ja tens raó que no sé si ens donarà temps d'intercanviar tants missatges amb tant poc temps. Primer de tot, merci per enviar-me tu un missatgte, així et poses les piles amb un moment. A més he llegit companys nostres que ja tant contestat la pregunta i realment la del noiet gitano m'ha fet molta gràcia. Doncs, jo, deixa'm pensar... la veritat és que jo també he treballat amb un institut que hi havia molta ètnia gitana però ara estic amb un altre que hi ha molta ètnia pija i mira!! no sé pas què és pitjor!!! Jo t'explico l'experiència que no més riure fa però si la que mésn vergonya vaig passar. Fa poc vaig emportar-me uns 9 alumnes a una jormada dels matins de la Química a la universitat i en les meus alumnes se'ls va regalar una bata, bolis i un pilot de material. El professor de la universitat els va dir que es possessin les bates i entressin al laboratori i que si us plau deisessin les jaquetes fora. salta una alumna meva i diu_ - Sí home i deixaré la meva jaqueta Belstaff aquí fora que val el triple que aquesta merda de bata!! Buff quina vergonya!! en fi, hi ha de tot!! Jo per continuar un xic el debat-conversa et proposo a tu i clar a tothom que ho vegi (que hem de fer pilot, jeje), precisament quina experiència més incòmode docent has tingut?


Anna2008 Hola, gràcies per escriure’m, has estat els primer i això està molt bé, sobre tot per trencar el gel. Imagino que al principi costa una mica fer el primer pas. Porto ja gairebé 9 anys com a docent, i com altres companys i companyes també he rondat molt, he estat a molts centres i podria explicar vàries anècdotes. Però potser amb la que em quedaria és amb una que em va passar el primer any que vaig començar. El que va passar és que sempre em confonien amb una alumna de batxillerat, i no em deixaven passar als llocs restringits per professors, com ara la sala de profes o als passadissos del centre quan era el pati. Això em va passar vàries vegades durant els primer mes fins que més o menys ja tothom sabia que era profe. Era un centre molt gran amb una gran quantitat de professors i és clar, en llocs així cadascú va a la seva i és gairebé impossible conèixer i parlar amb tothom. Una cosa semblant també em va passar el segon any en un altre centre. Ara ja no em passa, suposo que ja sóc més gran i la gent no em veu tan jove.


Sonia2008Hola Toni ja he llegit el que m'has posat a la meva pàgina de discussió...gràcies!! sí que és veritat que en les sortides buff agafes cada sobresurt que és massa! Jo fa poc que estic a ensenyament i no he fet gaires sortides, però ara els del meu institut estan a Itàlia i també han tingut una experiència semblant a la que m'has explicat. Doncs a l'entrada d'un museu un alumne també pita als detectors de metalls i resulta que portava un puny d'aquests de lluita, tela!! a comisseria i feines per treure'l! Ei a mi a prt de tu no em constesta gaire ningú gràcies!!!!


Un dia estava explicant als alumnes els elements de la comunicació, què és un codi? i els posava d'exemple el codi de circulació dient si el semàfor és vermell no passem si és verd passem, doncs bé, en aquell moment truca a la porta la conserge i diu que hi ha un policia local que diu que he de treure el cotxe perquè està mal aparcat. Aleshores es vas crear un enrenou considerable i ja em tens a mi sortint de la classe per treure el cotxe d'on l'havia deixat. --Epuigdel (discussió) 13:03, 9 març 2008 (CET)


Guiri: L'altre dia vaig substituir una classe a la EOI,i el primer dia, vaig començar parlar de viatgar, sobre els llocs més xulos i més lleigos que han visitat els alumnes. El primer alumne, una mica "listillo", va dir que el lloc més lleig que ha visitat era Bratislava, el capital d'Eslovàquia. En aquell moment, els alumnes encara no sabíen que jo era de Bratislava, llavors, després, quan em vaig presentar, el "listillo" es va posar ben vermell en la cara. Després vam riure junts.

--Salamandra08 · UNA ALTRA ANÈCDOTA QUE ACABO DE RECORDAR: L'any passat, per Sant Jordi, es va fer un acte literari: es llegien poemes d'amor i s'entregaven els premis de poesia i narrativa de l'institut. No sé si és perquè havia guanyat o no, el cas és que va pujar a l'escenari un dels personatges de 4rt (samarreta imperi, arnelles d'or, pèls de punta amb gomina...) i comença a llegir un poema molt sentit i força cursi dedicat a la seva nòvia. Molt de sucre adolescent. El cas és que quan acaba, davant de 400 persones, inclòs el tècnic de la sala, deixa anar "¡Va por ti, chochete!". La pobra noia va estar un mes per a poder passar per l'institut sense que ningú li deixés anar la floreta en qüestió.--89.7.88.101 (discussió) 19:22, 10 març 2008 (CET)

--Marquez72 Hola Toni, perdona que no t'hagi contestat abans però és que he tingut problemes familiars i no m'he pogut conectar fins aquest cap de setmana. Respecte a una anècdota divertida a la meva tasca docent, no et puc explicar res ja que de moment no m'hi dedico a l'ensenyament. L'any passat vaig fer oposicions de física i química i vaig aprovar l'opocició però com que no tenia mèrits em vaig quedar sense plaça, de manera que estic fent cursets ( els que puc, ja que hem trobo que pel fet de no estar treballant a l'ensenyament no s'em permeten fer molts cursets), per aconseguir mèrits i tornar a intentar-lo l'any que bé. Si saps d'alguns cursets que es puguin fer sense treballar a l'ensenyament, i que contin a les oposicions, fes-m'ho saber. Crec que tú ets de secundària i estàs fent classe a primària? Què tal primària? Jo és que no tinc clar si deixar la meva feina actual i començar amb primaria per poder entrar, és que em fa molt respecte. Contesta'm a http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Marquez72 Gràcies

Hmauri Hola, primer de tot gràcies per començar la discussió. Ho he deixat per avui i veig que portes moltíssim fet... Un dia parlavem a un grup d'Aula Oberta d'inmigració i concretament dels inmigrants sudamericans. Un noi va dir que venien sota els camions (havia llegit noticies sobre nens que venien del Marroc sota camions) i la resta de la classe no va parar de riure una bona estona... Vem trigar fer veure al noi que era impossible vindre per carretera des d'Ecuador fins aqui... Si tens una estona, entre tantes discussions que tens obertes, et proposo que tambè m'expliquis una situació divertida o curiosa que hagis viscut a l'aula... --hmauri (discussió) 17:35, 10 març 2008 (CET) `

User:martastD'anecdotes divertides de l'escola en tinc unes quantes, però potser la més curiosa va ser la d'una nena que l'altre dia em va dir: Senyu tu que ets més Zapatero o més Rajoy? em vaig quedar parada i aqui va venir el raonament de la nena: ÉS que el meu pare diu que el Rajoy no li agrada perquè no compleix les seves promeses i que ell és més Zapatero. Però jo al papa li vaig dir "papa ets una mica Rajoy" perquè em vas dir que m'arreglaries la bici i encara no ho has fet!

Deu ni dó quines coses que et diuen els alumnes jaja, et quedes de pedra! I tu quina en tens per explicar?http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Martast

Aina088 Hola Toni! Bé, l'anècdota que t'explicaré és força divertida! He acabat la carrera aquest any, i físicament semblo més jove del que ja sóc i al fer substitucions al passar per forçes col.legis doncs els alumnes no es creuen que sigui professora. Es pensen que encara estic en pràctiques! Bé, quan un alumne em va dir: però tu no vas a l'Institut? jo no vsig poder parar de riure perquè realment la situació va ser curiosa, o si més no, divertida! I tu em podries explicar una anècdota com a docent? Aina!

Aina088 Hola de nou Toni, la veritat és que he rigut molt amb la teva anècdota amb els alumnes quan vau anar a Madrid. Realment si a mi m'hagués passat el mateix, com a educadora no sé si m'hagués ficat a riure o esbroncar-los una mica...jo em decanto per la primera opció! Una anècdota més a explicar ;) Ara la meva pregunta és la següent: quin motiu et va portar a realitzar aquest curs virtual? ja coneixies la pàgina del moodle? bé, jo hi vaig anar a parar de casualitat, i de moment estic molt contenta amb el resultat! Salutacions, Aina!


Usuari:martast Ostres, els viatges de fi de curs amb els alumnes són un tema a part, jaja sempre passen mil coses.L'any passat en una sortida de dos dies amb els alumnes (tipus mini colònies), el professorat més jove vam decidir que voliem fer juerga a la nit, o sigui que res, sens va acudir anar a fer una volta als voltants... doncs saps l'anecdota que ens vam perdre i vam fer cap a l'hora gairebé d'aixecar-nos amb les consequents ulleres i mal humor, quin xou! no es pot dormir menys que els alumnes.

Com portes el tema son? jaja jo últimament dormiria per tot arreu això de les avaluacions és esgotador! http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Martast

--Blancaesther (discussió) 16:14, 11 març 2008 (CET)BLancaesther Hola Alex Primer de tot disculpar-me per trigar tant en contestar-te. He tingut una setmana molt moguda i no m'he pogut conectar gaire. m'ha vingut a veure el inspector¡¡¡ respecte al tema que proposaves com a conversa, lamento no puc aportar gaires anécdotes, ja que aquest any és el meu primer curs com a docent.

[edita] Molta feina

Hola, he vist que has fet molta feina. He rebut el teu missatge amb la pregunta sobre l'experiència divertida però prefereixo portar la contrària, tal com dius que a tú també t'agrada, i preguntar-te jo una cosa.
He mirat el teu bloc de l'xtec i carai quina feinada, fa molt que t'hi dediques i ho has fet tú sol? Si ho has fet tot sol, t'admiro! Fins aviat--Cangur (discussió) 21:16, 8 març 2008 (CET)

Ets insistent eh? Torno a ser jo, veig que ja estàs molt posat amb tot això de les TIC així que estàs un pas per endavant de la majoria de profes.
Bé, l'experiència divertida... quantes vegades hem de parlar?? Doncs no sé si explicar-t'ho.
:-) --Cangur (discussió) 09:54, 9 març 2008 (CET)


--87.219.185.38 (discussió) 15:43, 9 març 2008 (CET)


[edita] Cursets de formació

Marquez72Hola Toni, respecte el curs que estàs fent del ministerio de educación a nivel estatal, em podries donar més informació, on puc informar-me? Gràcies--87.219.185.38 (discussió) 17:32, 9 març 2008 (CET)


Hola Toni, Veig que tens molta activitat en el teu apartat de discussió, també he consultat el teu bloc de l'xtec, jo n'he fet un pel meu departament, però amb el google, aquesta és l'adreça: http://departamentdecata.blogspot.com/ --Epuigdel (discussió) 19:34, 9 març 2008 (CET)


títol de l'enllaç--Marquez72 · Hola Toni, moltes gràcies per la informació,entraré en la pàgina web i m'informaré dels cursets que fan.

Hola Toni, la veritat és que si que tenim força feina a fer amb tot el tema de la formació. Jo també estic fent d'altres cursets i la veritat és que hi ha moments que s'acumulen els papers damunt la taula. Bé, anem al gra. A veure si aconseguim fer aquesta pràctica que és força entretinguda i pot ser molt útil per trobar-nos més còmodes en aquest immens món de la wikipèdia. Almenys tinc la sensació que no navego tan sola i algú m'escolta. Sóc novatilla en tot aquest món però cada cop m'engresca més. No sé, històries n'hi ha força perquè els alumnes tenen una imaginació bestial i has de vigilar tot el que dius. Però l'última, així fresqueta, va ser amb un treball que vaig manar fer a 3r ESO sobre un llibre (Quan les religions dialoguen d'en Francesc Rovira) i llegia els diferents apartats per explicar-los que havien de fer; alguns dels apartats són: "Creure en alguna cosa, practicar molt i practicar poc, com es veuen les religions entre elles?,ara t'entenc millor, si estem d'acord, per què no ho fem junts? això que expliques és fascinat... Amb els companys i amb els amics, a casa i a l'escola...Tot passa per dins". Bé no et pots imaginar com va degenerar tots aquest enunciats i els comentaris que es van arribar a fer. Aquestes són petites anècdotes que no van més enllà. Ara recordo una sortida l'any passat amb 4t d'ESO a Mallorca que segur que mai oblidaré per les males estones que vam passar els professors i els problemes que vam tenir. Vull dir que hi ha fets que fan de bon recordar però d'altres... Eh! ja em diràs alguna cosa a l'apartat de discussió i no me'n rotllo més que tens molts cursets a fer. Salutacions--Pilum (discussió) 09:37, 10 març 2008 (CET)

Hola Toni. Sóc la Núria!. Com veig que esteu explicant els vostres viatges de final de curs, jo també explicaré alguna cosa del meu. Jo vaig anar a Mallorca (lloc típic de visitar). Recordo que el més emocionant va ser a la tornada, quan havíem d'agafar el vaixell per tornar. Al port hi havien tota una concentració de moters amb harleys i allò em va fascinar. I, com havíem de marxar sense pujar en una! doncs, ens vam apropar un grup de nenes (en aquell temps erem petites)a un dels moters i li vam demanar si podíem pujar a una de les motos. Ens va deixar!!!! Com no, ens varem fer fotos per immortalitzar aquella situació. Va ser molt divertit i és una de les coses que recordo d'aquell fi de curs. Moltes salutacions. El meu perfil per si em vols contestar és http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Nur

--81.42.232.244 (discussió) 22:22, 10 març 2008 (CET)

Hola Toni, torno a ser la Núria (Nur). Vull introduir un altre discussió. A quin poble heu estiuejat i quins records i teniu. Deu ni do les discussions que hi ha a la teva pàgina. A veure si s'anima algú a contestar-me. El meu perfil és http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Nur --81.42.232.244 (discussió) 22:42, 10 març 2008 (CET)

[edita] Vacances

Hola Toni! Ja veus que aprofito les vacances per avançar amb la feina endarrerida... :-I On has estat de vacances? Jfontich (discussió) 04:18, 24 març 2008 (CET)

Doncs jo he estat un parell de dies a Puigcerdà. Després... descansant, descansant i descandant :-P Jordi Fontich (discussió) 22:57, 29 març 2008 (CET)