[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Benicalap - Viquipèdia

Benicalap

De Viquipèdia

Benicalap és un barri de la ciutat de València (País Valencià). Està situat al nord-oest de la ciutat en el districte homònim.

La seua superfície és de 171,9 hectàries i té una població de 34.346 habitants segons el cens municipal de 2003. Va ser un municipi amb autonomia pròpia fins a finals del segle XIX quan es va annexionar a la ciutat de València i des de llavors forma part d'ella com un barri. (40.613 habitants el districte, del qual també forma part el barri de Ciutat Fallera).

A Benicalap és troba un dels principals parcs de la ciutat, el Parc de Benicalap, i el Museu del Gremi d’Artistes Fallers (a Ciutat Fallera). També és el lloc on s’ubicarà el nou estadi del València Club de Futbol, previst ser inaugurat en 2009.

[edita] Població

[edita] Història

[edita] Nascuts a Benicalap


Districtes de la ciutat de València
Ciutat Vella · l'Eixample · Extramurs · Campanar · La Saïdia · Pla del Real · L'Olivereta · Patraix · Jesús · Quatre Carreres · Poblats Marítims · Camins al Grau · Algirós · Benimaclet · Rascanya · Benicalap · Pobles del Nord · Pobles de l'Oest · Pobles del Sud



Coordenades: 39° 29′ 24.10″ N 0° 23′ 27.34″ O

Aquest article sobre la comarca de la Ciutat de València és un esborrany i és possible que li calga una expansió substancial o una bona reestructuració. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.