[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Benedicta de Dinamarca - Viquipèdia

Benedicta de Dinamarca

De Viquipèdia

Benedicta de Dinamarca, princesa de Sayn-Wittgenstein-Berleburg (Copenhaguen 1944). Batejada amb els noms de Benedicta, Àstrid, Ingeborg, i Íngrid rebé des del seu naixament el títol de princesa de Dinamarca amb el tractament d'altesa reial.

Segona filla del rei Frederic IX de Dinamarca i de la princesa Íngrid de Suècia nasqué el 29 d'abril de 1944 a la capital danesa. És néta, per via paterna, del rei Cristià X de Dinamarca i de la duquessa Alexandrina de Mecklenburg-Schwerin en canvi per via materna ho és del rei Gustau VI Adolf de Suècia i de la princesa Margarida del Regne Unit. És germana de l'actual reina Margarida II de Dinamarca i de la reina Anna Maria de Grècia.

El 3 de febrer de 1968 es casà al castell de Fredensborg amb el príncep Ricard de Sayn-Wittgenstein-Berleburg. El príncep era fill del príncep Gustau Albert de Sayn-Wittgenstein-Berleburg i de l'aristòcrata francesa Margarida Fouchè. En el moment del casament, el príncep Ricard ja era el cap de la casa principesca de Sayn-Wittgentein-Berleburg ja que el seu pare desaparagué en el camp de batalla de la Segona Guerra Mundial.

La parella s'instal·l al castell de Berleburg i han tingut tres fills:

  • SAS el príncep Gustau de Sayn-Wittgenstein-Berleburg nat el 1969.
  • SAS la princesa Alexandra de Sayn-Wittgenstein-Berleburg nascuda el 1970. Es casada amb el comte Jefferson de Pfeil and Klein-Ellguth.
  • SAS la princesa Natàlia de Sayn-Wittgenstein-Berleburg nascuda el 1975.