[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Alquímia humana - Viquipèdia

Alquímia humana

De Viquipèdia

Dins l'univers del manga Fullmetal Alchemist l'alquímia humana o transmutació humana es una branca de l'alquímia que tracta la creació i ressurrecció d'éssers humans.

Aquest tipus d'alquímia està prohibit degut a la seva gran complexitat i sobretot ja que mai ningú que l'hagi preacticat ha sigut capaç de sortir-se'n ben parat.

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

La pràctica de la transmutació humana porta al que l'empra davant de La Porta la qual s'encarrega de dur a terme la llei de l'intercanvi equivalent; i segons un dels protagonistes l'Edward Elric, darrera d'aquesta porta hi ha la veritat.

L'alquímia humana divideix a l'humà en tres parts:

  • Cos
  • Esperit
  • Ànima

I segons els principis de l'alquímia dins de Fullmetal Alchemist, només és possible crear un cos a partir dels elements que ho componen. D'aquesta intent de ressucitar a les persones sorgeixen els anomenats Homúnculs, són éssers amb poders i amb el cos de la persona que es va intentar ressucitar, però una altra ànima.

El principal objectiu dels homúnculs és ser de nou éssers humans utilitzant la Pedra filosofal, manipulant així a tots els humans que també la volen.