[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Albert Fibla - Viquipèdia

Albert Fibla

De Viquipèdia

Albert Fibla (Badalona, Barcelonès, 18 de juny de 1968) és un cantautor català.

[edita] Trajectòria artística

Llicenciat en Ciències de la Informació, des de 2002 es dedica professionalment a la música, activitat que ha anat desenvolupant mentre feia de periodista esportiu, col·laborant en alguns programes esportius de ràdio en les emissores RAC-1 i COM Ràdio.

Ha guanyat dues edicions del concurs Èxit, organitzat per TV3 i Catalunya Ràdio, el 1999 i el 2000; ha estat guardonat amb el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó en llengua catalana de la temporada 2003-2004 amb el tema Volia volar i a la temporada 2005-2006 amb el tema Un nom de dona, ha estat finalista dels concursos Sona 9 i Rock & Clàssic de 2003.

S´ha anant fent artísticament amb les seves actuacions en diversos locals de música en directe de Barcelona, ha publicat tres discos i ha col·laborat amb músics com Túrnez & Sesé, Gerard Quintana, Pedro Javier Hermosilla, Joan Tena, o Josep Traver, que és el seu guitarrista habitual en els enregistraments de discos i en les presentacions del seu repertori propi en directe.

Ha enregistrat la cançó Ne me quitte pas de Jacques Brel en català (No em deixis, no) en el disc col·lectiu de La Marató de TV3 en la seva edició de 2006. Ha fet una versió del tema La madame de Lluís Llach en el disc Homenatge a Lluís Llach. Si véns amb mi (Picap, 2007).

El gener de 2008 va publicar el seu tercer disc, de títol El món es mou (Picap).

[edita] Discografia

  • Senzill (Picap, 2004)
  • El vals de la ingenuïtat (Picap, 2006)
  • El món es mou (Picap, 2008)

[edita] Enllaços externs