[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Adrenocrom - Viquipèdia

Adrenocrom

De Viquipèdia

Adrenocrom
Adrenocrom
Adrenohrom
Animació de la molècula d'Adrenohrom en 3D
Nom sistemátic 3-hidroxi-1-metil-2,3-dihidro-1H-indól-5,6-diona
nombre CAS 54-06-8
SMILES O=C1C=C2C(O)CN(C)C2=CC1=O
Propietats'
fórmula química C9H9NO3
Massa molecular 179,175 g/mol
Densitat 3,264 g/cm³
Punt d'ebullició Es descomposa a 115-120°C

L'Adrenocrom, de fórmula química C9H9NO3, és un producte de l'oxidació de l'adrenalina. La semicarbazona d'adrenocrom, també coneguda com a carbazocrom, és usada com a fàrmac per a reduir el sagnat capil·lar. Tot i que té propietats psicoactives i indueix canvis al comportament, difícilment es pot classificar l'adrenocrom com una droga psicodélica, .

[edita] Hipòtesi de l'esquizofrènia

Existeix una hipòtesi del Dr. Abram Hoffer i Humphry Osmond, que involucra l'adrenocrom amb l'esquizofrènia, que ha estat rebutjada durant molt temps pels principals actors de l'industria farmacèutica

Estudis de mitjans del segle vint han indicat que l'adrenocrom és metabolizat a partir d'una de dos substàncies següents; el dihidroxi-indol o l'adrenolutina. El dihidroxi-indol pot equilibrar l'ansietat i els efectes depressius de l'adrenalina, per a reduir la tensió i l'irritabilitat. Tot i que, el tractament defectuós de l'adrenocrom, afavoreix la generació de la substancia tòxica adrenolutina, la qual es combina amb adrenocrom. La hipòtesi, proposa que la combinació adrenocrom-adrenolutina, podria provocar l'interrupció dels processos químics normals de cervell. Aquesta interrupció, d'acord a la seua hipòtesi, seria la responsable de la simptomatologia de l'esquizofrènia.

[edita] Síntesi

Una solució d'adrenocrom pot ser sintetitzada a partir d'una suspensió d'adrenalina en solució aquosa (generalment aigua per a crear la suspensió i una petita quantitat d'àcid clorhídric per afavorir la dissolució). S'afegeix un agent oxidant, com l'òxid de plata o la catecol oxidasa i es filtra la solució per a aïllar l'adrenocrom.

[edita] Enllaços externs