[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:80.31.233.222 - Viquipèdia

Usuari Discussió:80.31.233.222

De Viquipèdia

Moltes gràcies!!!el comentari anterior sense signar és fet per Carreter (discussió • contribucions) 17:11, 15 feb 2008 (CET).

Taula de continguts

[edita] Registre

Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com el poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

--Zant (discussió) 18:41, 15 feb 2008 (CET)

[edita] Zant

Ja està. He fet lo que demanaves. Has guanyat. Però una cosa que t’anava dir. No tornis a dir que el article Zant no mereix ser de qualitat a la lleugera. He estat treballant casi un any per aconseguir-lo. Gràcies a en Leptictidium‎ ja esta acabat. Però no ho tornis a dir, que es com si tot el meu temps aquí hegui estat en va. M'has tocat profundament. --Zant (discussió) 19:10, 15 feb 2008 (CET)

Doncs pensava que només criticaves per criticar. Perdona’m el meu comportament si ta ofès o molestat. Es què me ficat nerviós perquè és el primer article que proposo com a AdQ. He fet unes varies modificacions que espero que t’agradin i estiguis d’acord. A veure que et semblen. --Zant (discussió) 19:30, 15 feb 2008 (CET)
D'acord. Em sembla correcte. --Zant (discussió) 19:50, 15 feb 2008 (CET)
Fet Fet! --Zant (discussió) 19:52, 15 feb 2008 (CET)

[edita] Plantilles monestirs benedictins i agustinians

Per tant ja saps el que has de fer: tens dos possibilitats, o categoritzar els convents per orde principal a què han pertangut, o fer estes plantilles molt molt molt boniques, mà a l'obra. No em defraudes.--Rafa (discussió) 20:37, 15 feb 2008 (CET) De moment em defraudes, esperava més de tu...--Rafa (discussió) 01:44, 17 feb 2008 (CET) Sols per dir "Per mi seria més pràctic fer un article que comenci per "Llista de..." ja no em defraudes. --Rafa (discussió) 18:12, 17 feb 2008 (CET)

[edita] Estandarditzat

Hola. Veig que has estandarditzat l'article tèrmit; m'interessa llegir el que hi ah escrit sobre estandardització d'articles de zoologia; em pots indicar on ho puc trobar? Salut. --Xvazquez (discussió) 11:55, 17 feb 2008 (CET)


Aquesta és la pàgina de discussió d'un usuari anònim que encara no ha creat un compte o que no usa el seu nom registrat. Per tant hem d'usar l'adreça IP numèrica per identificar-lo. Una adreça IP pot ser compartida per molts usuaris. Si sou un usuari anònim i trobau que us han adreçat comentaris inoportuns, si us plau, registrau-vos o creau un compte per evitar futures confusions amb altres usuaris anònims.