[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Wakamai - Viquipèdia

Usuari Discussió:Wakamai

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Wakamai!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 17:36, 15 febr 2007 (CET)


Taula de continguts

[edita] Manca d'informació amb diferents imatges

العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | edita

Warning sign
Aquests fitxers podrien acabar suprimits.

Gràcies per carregar les imatges Imatge:Esteban Esteve Jorge.jpg, Imatge:Esteban Esteve Jorge2.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció de cada un d'aquests fitxers no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat les imatges vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es poden fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari, heu d'especificar on les heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on les heu agafat i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si les imatges no tenen un senyal de drets d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si les heu creades vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-les sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-les en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir «Senyals de drets d'autor», on trobareu una llista completa dels senyals que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --SMP​·d​·+ 18:53, 15 febr 2007 (CET) --SMP​·d​·+ 18:53, 15 febr 2007 (CET)

[edita] Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles

Hola,

he vist que has creat l'article sobre el Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles. T'agraïsc moltíssim que ho hages fet, i espere que hi inclogues l'historial, com que no el tinc no vaig fer l'article.  :-/ He preguntat la federació i he consultat webs com la de Tagarinet, però no l'he trobat, què hi farem!

Així mateix, estic especialment interessat en l'Open Ciutat de València. A veure si entre tots anem millorant la poqueta info que hi ha sobre la pilota.

Si tens cap dubte, aquí em tens. Fins una altra, --Casaforra (parlem-ne) 15:10, 23 febr 2007 (CET)

[edita] Parcs naturals valencians

He vist que t'has posat a treballar en els parcs naturals valencians i t'hi he ajudat una miqueta amb la categorització, i fa una estoneta amb els enllaços iw (interwiki, entre wikipèdies).

Has vist que la Categoria:Parcs naturals del País Valencià [1] equival a l'espanyola Categoría:Espacios naturales de la Comunidad Valenciana [2]? Caldria posar-hi un iw. Com que l'espanyola està més completa et podria servir com a guia a l'hora de crear o traduir-ne els articles. --Casaforra (parlem-ne) 16:20, 8 març 2007 (CET)

Hola, he vist que esteu treballant en la correspondència catalana dels Parcs naturals. Per favor, aviseu-me si llibereu imatges que falten a [3]. Moltes gràcies! --[4] 19:05, 13 abr 2007 (CEST)

[edita] Esteban Esteve

He fet unes poques correccions d'ortografia i d'estil. Confio que no hagi espatllat res. Ànims en la tasca --Jordi Roqué 18:03, 19 març 2007 (CET)

Esteban era molt amic meu. Soc de Mislata. Et done les gràcies i vaig a treballar en aquest article tant en valencià i com en la seua traducció al castellà. Amb el tu permis --Codiva 11:01, 6 ag 2007 (CEST)--

He posat la foto de Esteban Esteve en el article en castellà. Espere comptar amb el teu permis --Codiva (discussió) 13:52, 6 des 2007 (CET)

[edita] Plantilla per als parcs naturals

Què te sembla? Pau Cabot · Discussió 20:58, 8 abr 2007 (CEST)

Me sembla molt be. Gracies! Aquestes coses encara no se com funciones, soc nou a la vikipedia --Wakamai 23:09, 8 abr 2007 (CEST)

[edita] Albocàsser

Bona feina! somriure Saps si el municipi té bandera? Podries iniciar l'article sobre el seu escut i el seu himne, també. Una darrera pregunta: ¿Albocàsser és l'única entitat de població que pot ser considerada poble o n'hi ha alguna altra? Ara et falta posar les imatges que hi ha a l'article de la Viquipèdia en castellà... Salutacions. → ebrenc (¿?) 19:34, 19 abr 2007 (CEST)

[edita] Pilota valenciana, article de qualitat?

Hola, Wakamai

Com que col·laborat en crear, corregir i augmentar articles relacionats amb la pilota valenciana, supose que et serà d'interés la Proposta de distinció d'alta qualitat per a l'article mare.

Salutacions, --Casaforra (parlem-ne) 15:20, 2 maig 2007 (CEST)

[edita] Fotos de Pelayo

Wakamai, moltíssimes gràcies!

Has fet fotos del Trinquet de Pelayo i les has pujades a Commons. Perfecte!  :)

Has pensat de fer-ne més d'algun trinquet més estàndard (com el de la Politècnica) per a il·lustrar l'article pare, Trinquet?

--Casaforra (parlem-ne) 09:11, 7 maig 2007 (CEST)

Quan vaja cap a aquell trinquet o qualsevol altre m'enduré la càmera ;) --Wakamai 18:26, 7 maig 2007 (CEST)

[edita] Llista d'espais naturals del País Valencià

He afegit algunes imatges a la llista d'espais naturals del País Valencià, que estàs fent. Si les imatges no lliguen amb l'estructura que tenies pensada per l'article, no et sàpiga greu treure-les o moure-les.--Pere prlpz 16:19, 12 juny 2007 (CEST)

[edita] Mancomunitats Intermunicipals òrfenes

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


--Jordicollcosta (discussió) 11:16, 13 jul 2007 (CEST)

[edita] Viquitrobada

Hola Wakamai,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:52, 19 jul 2007 (CEST)

[edita] Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:20, 19 jul 2007 (CEST)

[edita] pilotaris

Bona idea, mestre!

Amb el llibret que has replegat podries fer l'esborrany d'uns quants jugadors que ara mateix estan en roig o tenen poca info. Només et demane, però, que vages amb compte amb la neutralitat. T'he retocat una miqueta l'article dedicat a Pigat II, afegint-li el Campionat Nacional d'Escala i Corda.

Pel que fa a l'Interpobles, tens tota la raó. No recorde d'on havia tret la info (no sé si de la pàgina de Tagarinet o de llibre "Joc de pilota" de Soldado), però tenint la pàgina de la FPV, el teu pdf mana.  ;-)

Per cert, mira a veure què et sembla aquesta imatge que he pujat a Commons: Trinquet de pilota grossa a Abdet.

Vinga, ja en parlem! --Casaforra (parlem-ne) 12:03, 23 jul 2007 (CEST)

[edita] Vicentico

He demanat la destrucció de l'article Vicentico (pilotari) perquè he mogut el seu contingut a l'article amb el seu nom propi Vicent Fonfría i Ferrando.

T'explique: Quan no sé el nom d'un jugador, però crec que caldria fer-ne esment, cree l'enllaç en roig amb el seu nom i la professió en parèntesis. Per exemple, Tonico (pilotari), un històric de les llargues.

Ara bé, quan sé el nom de la persona reanomene tots aquells enllaços en roig. I, si de cas, si tenia un malnom molt particular, com el de Pigat III que no n'hi haurà cap torero, faig la redirecció. Així, per exemple, Genovés II redirigeix a José Cabanes.

El que cabria discutir aquí és si Vicentico mereix un article a la viquipèdia o no. També m'ho estic pensant en el cas de Víctor. Seria qüestió de fer-ne un pensament després d'estudiar els criteris de notabilitat.

Per últim, i sense la menor importància, tu creus que cal posar el dia i mes de naixement dels jugadors? Jo posaria només l'any.

Ja me'n diràs el què, --Casaforra (parlem-ne) 19:53, 23 jul 2007 (CEST)

[edita] Trobada dissabte 28 de juliol

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 20:17, 25 jul 2007 (CEST)

[edita] Bones!!

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fen al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

[edita] Recordatori reanomenar

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP. --Pere prlpz (discussió) 16:11, 4 gen 2008 (CET)

[edita] checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 10 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:12, 12 gen 2008 (CET)

[edita] Negreta

Si que és veritat que abuse de la negreta. El tindré en compte en avant. Gràcies.--Rafa (discussió) 21:54, 17 gen 2008 (CET)

[edita] L'Eliana

Hola, he corregit un error en els enllaços externs i he vist els teus aportis. Molt bons. --L'Eliana · Discussió 22:43, 21 feb 2008 (CET)

[edita] Xàtiva

Hola,me n'alegra que hages ampliat l'article Xàtiva, però crec que no és gens recomanable tirar mà de l'article castellà per fer-ho. Està ple d'errades i judicis de valor que no respecten un punt de vista neutral. He corregit algunes coses, però encara veig més errades. Personalment, crec que sempre és millor elaborar a traduir aquest tipus d'articles de la wiki castellana. No obstant, com ja t'he dit, et felicite per l'esforç. --Socarrat (discussió) 10:01, 22 feb 2008 (CET)

Espere que no t'ho prengues a mal, però he eliminat tot els judicis de valor tipus "esplendida vista", "magnífic monument", i també afirmacions retòriques del tipus "es pot intuir la mar", exportats de la viqui castellana i que em semblen poc neutrals. Salut.--Socarrat (discussió) 10:26, 22 feb 2008 (CET)
La veritat és que tens raó, està poc elaborat. No ho faré demà, però, compta que quan puga ho ampliaré. Salut!--Socarrat (discussió) 19:21, 23 feb 2008 (CET)

[edita] L'Alcúdia

Xe, això d'Alcúdia de Carlet era precís? --Arnandis (Sí o sí?) 13:08, 19 abr 2008 (CEST)

[edita] Plantilla de la portada

Si us plau, recorda que a la portada no hi poden anar imatges que no siguin lliures, és a dir, que no es poden posar logotips a Plantilla:Actualitatportada. --SMP​ (+ disc. xat) 15:24, 8 maig 2008 (CEST)

[edita] Antic alcalde de la Llosa de Ranes

Bon dia de pluja! Estava redactant l'article sobre l'escut de la Llosa de Ranes i m'he posat en contacte amb l'administrador del bloc lallosaderanes-poble [5] perquè m'aclarís uns dubtes sobre aquest escut. En la seva resposta, diu que a l'article sobre la Llosa de Ranes hi ha un error, concretament a la taula on es referencien els alcaldes, hi diu que el que surt entre els anys 1991-1995, Antonio Sanfélix Juan, no ho era pel Bloque Independiente sinó pel PP. Com que he vist a l'historial que ho havies afegit tu, m'agradaria saber d'on havies tret la informació, per dir-ho a l'administrador del blog. De tota manera, ja li he dit per mail si m'ho pot confirmar. Bé, doncs això. Que passis un bon cap de setmana. –Enric 18:07, 9 maig 2008 (CEST)

Vejam si dilluns m'ha contestat l'administrador del blog de la Llosa de Ranes per confirmar-m'ho, llavors ho corregiria. Gràcies per tot. --Enric 21:41, 10 maig 2008 (CEST)