[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Toledo (Uruguai) - Viquipèdia

Toledo (Uruguai)

De Viquipèdia

Toledo

[[Image:|130px]]
Topònim oficial Toledo
País Uruguai Bandera de l'Uruguai
Organització:  
 -Departament  Canelones
Codi postal
Característica telefònica
Localització: 34° 44′ 31″ S 56° 05′ 53″ OCoordenades: 34° 44′ 31″ S 56° 05′ 53″ O
Superfície
Altitud 69 msnm
Latitud {{{latitud}}}
Longitud {{{longitud}}}
Distància {{{distància}}}
Fundació
Fundador
Població:  
 - Total 45.000 aprox. (2004)
Àrea metropolitana  Montevideo
 - Densitat
 - Creixenebt intercensal
Analfabetisme {{{analfabetisme}}}
Gentilici toledano, -na
Intendent municipal  Marcos Carámbula (FA)
Intendente 
Pàgina web

Toledo és una ciutat de l'Uruguai, ubicada al departament de Canelones, pocs quilòmetres al nord de Montevideo, la capital del país. Té llocs d'interès com el Viver Nacional, que pot ser visitat pel públic; l'Escola Militar; el Batalló 14, on es busquen cossos de desapareguts durant la dictadura militar; i l'antiga estació de ferrocarril.

Segons el cens de l'any 2004, Toledo té una població aproximada de 45.000 habitants, la majoria dels quals viatja a la capital nacional amb freqüència per assumptes laborals, ja que la ciutat serveix de dormitori per a milers de treballadors que viuen en les proximitats de la zona metropolitana de Montevideo.

Als seus voltants podem trobar bodegues que treballen actualment, desenvolupant majoritàriament vins d'alta qualitat que es ven al mercat nacional. Actualment, l'esforç i l'experiència van fent que algunes de les marques tinguin major reconeixement i intenten traspassar fronteres.


Bandera de l'Uruguai Aquest article sobre l'Uruguai és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.