[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Takeshi no Chousenjou - Viquipèdia

Takeshi no Chousenjou

De Viquipèdia

Takeshi no Chousenjou
Desenvolupat per Taito Corporation
Publicat per Taito Corporation
Dissenyat per Takeshi Kitano
Llançament 10 de desembre de 1986
Gènere/s Plataformes
Mode/s Un jugador
Plataforma/es Famicom
Dispositius d'entrada Famicom Controller II

Takeshi no Chousenjou (El Desafiu d'en Takeshi) és un videojoc japonès per la Nintendo Famicom, dissenyat pel comediant i director de cinema Takeshi "Beat" Kitano. Va sortir al carrer pel Nadal de 1986. Es tracta d'un títol experimental, que intenta trencar tantes convencions del videojoc com pot, generalment confrontant-se al que espera el jugador: la pantalla de títol proclama que "aquest és un videojoc dissenyat per algú que odia els videojocs".

[edita] El Desafiu d'en Beat Takeshi

El joc és cèlebre per la quantitat de tasques gairebé impossibles que demana al jugador. Alguns exemples són forçar-lo a cantar un karaoke durant una hora (a través del segon controlador de la Famicom, que inclou un micròfon), haver de deixar el joc durant una hora sense tocar cap botó, o derrotar un cap final que aguanta més de 20000 cops[1].

Malgrat aquest disseny tan controvertit, el joc sempre sol aparèixer a les llistes japoneses de millors jocs de la Famicom, i en general és considerat positivament (potser per sarcasme). Tot i així, alguns altres creuen que el joc no era més que una broma cruel per part de Kitano.

El joc mai no va ser llançat fora del Japó.

[edita] Vegeu també