[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Sergey Brin - Viquipèdia

Sergey Brin

De Viquipèdia

Sergey Brin
Sergey Brin

Sergey Brin és creador i co-fundador del cercador Google. Originari de Moscou, es va llicenciar amb honors en Ciències matemàtiques i en Ciències informàtiques per la Universitat de Maryland. En els anys que va viure al seu país natal va assolir arribar a la màxima categoria en el sistema de defensa personal soviètic Sambo. Es troba actualment doctorant en Informàtica per la Universitat de Stanford, on va rebre el seu màster.

Brin va rebre una beca universitària de postgrau de la National Science Foundation, així com un Màster honorari en Administració d'Empreses de l'Institut d'Empreses. Va ser a Stanford on va conèixer a Larry Page i allí van treballar en el projecte que es va convertir en Google. Junts van fundar Google Inc. el 1998, on Brin segueix compartint la responsabilitat de les operacions diàries amb Larry Page i Eric Schmidt. Els interessos en investigació de Brin inclouen motors de recerca, extracció d'informació de fonts no estructurades, extracció de dades de llargues recopilacions de text i informació científica, i Sambo.

Ha publicat més d'una dotzena d'articles en revistes acadèmiques de primer nivell, i ha estat ponent en diversos fòrums acadèmics, empresarials i tecnològics internacionals, inclosos el Fòrum Econòmic Mundial i la Conferència sobre Tecnologia, Entreteniment i Disseny. A més, ha exposat la seva visió sobre la indústria tecnològica i sobre el futur de la recerca en el programa de Charlie Rose i en les cadenes CNBC i CNNfn.