[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Santapark - Viquipèdia

Santapark

De Viquipèdia

El poble de Santa Claus
El poble de Santa Claus

El Santapark, la casa del Pare Noël a Rovaniemi, és un parc temàtic dedicat a Santa Claus.

És bastant lògic que es construís a Rovaniemi, és al cercle polar àrtic i l'aeroport és només a uns quants quilòmetres, la idea és que els visitants de tot el món volin a Finlàndia durant un cap de setmana o un parell de dies, per visitar Rovaniemi i SantaPark.

Els artesans fabriquen el seus productes de cara al public i tothom hi pot participar. Les atraccions de SantaPark permeten fer una màgica excursió en trineu amb el ren Rodolf de nas vermell o exercitar-se amb un dels helicòpters a pedals del Pare Noël. La muntanya de cristall permet a la imaginació envolar-se. I enmig de les pilotes, un es creuria verdaderament en el fons del mar.

Està construït en una cavitat artificial enorme a les roques dures de Finlàndia. Un túnel llarg de 200 m condueix a una cambra central amb un anell al seu voltant. La cambra i l'anell estan connectats per túnels. La presentació sencera sembla bastant futurista.

La famosa oficina de correus del Pare Noël està situat aqui, en el Cercle Polar, al costat de Rovaniemi. Els dies Nadal, un gran nombre de follets assistents molt enfeinats són al seu servei. Totes les cartes i paquets enviats a aquestes oficines seran lliurades amb l'autèntic tampó del Cercle Polar.