[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Road & Track - Viquipèdia

Road & Track

De Viquipèdia

Road & Track és una entusiasta revista d'automòbils dels Estats Units, creada per dos amics al 1947. L'empresa propietària de la revista és Hachette Filipacchi Media i es publica de manera mensual.

Road & Track s'especialitza en els cotxes esportius, i és l'única revista d'automòbils que també informa i fa anàlisis de motos. Tanmateix, aquesta no és una petita coincidència ja que es publica amb la revista germana Cycle World i les dues revistes tenen les mateixes oficines i equip de redacció, a Newport Beach, Califòrnia.

Comparat amb altres revistes importants d'Amèrica, Road & Track (sovint abreviat R&T) s'especialitza molt menys en cotxes esportius utilitaris, i més en els cotxes de curses. Antics conductors de curses els propocionen materials, incloent Paul Frère i l'antic campió de Fórmula 1, Phil Hill. En l'entrega del gener del 2006, en l'equip de redacció hi entra un nou redactor, en Gordon Murray, el dissenyador de McLaren F1.

[edita] Curiositats

  • La revista Road & Track també va contribuir en el desenvolupament del videojoc de 1994, The Need for Speed, a ajudar als creadors de videojocs de l'empresa creadora del videojoc ha millorar en aspectes de comportament i so que els vehicles poden fer en la vida real.

[edita] Vegeu també

[edita] Enllaços externs