[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Quirinus - Viquipèdia

Usuari Discussió:Quirinus

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Quirinus!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 

--V.Riullop (parlem-ne) 22:42, 27 juny 2007 (CEST)

Taula de continguts

[edita] Firma

Hola. Els articles no cal que els firmis. Ja existeix la pestanya "historial" per saber què ha editar cadascú. --V.Riullop (parlem-ne) 23:42, 27 juny 2007 (CEST)

[edita] Pere Julià

Hola, benvingut somriure

Sembla que el meu bot ha marcat per millorar el teu article a causa de la negreta inicial. En casos com aquests, pots sentir-te ben lliure de retirar la plantilla {{Millorar format}} quan s'hagin satisfet els motius que es demanen. El bot només la posa però no la retira. Salutacions cordials!--Iradigalesc (discussions) 00:42, 28 juny 2007 (CEST)

[edita] Re: Usuari multilíngüe

Efectivament t'has de registrar a cada viquipèdia on vulguis participar. Pots usar el mateix nom, si no està ja agafat. A més, val la pena marcar "Recordar la vostra contrasenya entre sessions" per evitar que et digui que la sessió no està iniciada. --V.Riullop (parlem-ne) 14:03, 28 juny 2007 (CEST)

[edita] salutacions

Quina empenta l'has donat a l'article! Moltes gracies, ha quedat de fàbula que es el que interesa. A més ara té quasi be tots els lincs útils. Veig aixó si, que has trobat bé la llista de llibres, crec que era interessant i necessari. Salutacions cordials.

[edita] Estil

De fet encara m'havia planetjat d'eliminar més coses però me n'he estat. Hi ha un error general d'estil en l'article. Sembla tret d'un article de revista divulgativa o d'una tesina. El contingut ha de ser el propi del d'una enciclopèdia, per tant absolutament descriptiu sense donar opinions ni subscriure res ni anar fent citacions d'homenatge ni fer preguntes ni parlar de nosaltres. Descriure impersonalment i prou. Es fa una descripció incial més densa de presentació del tema de l'article i més endavant es desenvolupa. La citació era sobrera, com podràs comprovar mirant l'estil en el que està escrit qualsevol enciclopèdia. Els textos sense drets d'autor escrits per gent anterior a la Viquipèdia, per cert, van a Viquitexts, projecte germà de la Viquipèdia creat justament amb aquesta finalitat. I el codi de la imatge, la veritat és que l'he treta perquè pel que fos no es veia llavors. Em pensava que s'hauria copiat d'un lloc sense pujar-la al servidor.Llull · (vostè dirà) 14:12, 29 juny 2007 (CEST)

[edita] Literatura clàssica

Hi ha una sèrie d'articles de literatura clàssica que necessiten ajuda, m'alegra que estiguis per aquí. També podries fer un cop d'ull al portal de mitologia i a totes les qüestions indoeuropees o per exemple ampliar els enllaços de Llista d'escriptors i d'historiadors de l'antiguitat--barcelona 09:28, 6 jul 2007 (CEST)

Hi ha bots que afegeixen amb el temps els enllaços, però si ho fas tu manualment, millor, perquè són programes que corren aleatòriament --barcelona 19:35, 6 jul 2007 (CEST)

[edita] Orfeu

Bones,

Només et volia felicitar per l'iniciativa de penjar a la Viqui els coneixements que tens de filologia, i animar-te a que segueixis! Fins una altra, --Meldor 01:38, 17 oct 2007 (CEST)

[edita] Giancarlo Judica Cordiglia

Buon pomeriggio a te, scusami se ti scrivo in italiano, ma io col catalano sono appena agli inizi. ho creato questa voce poco fa quando non ero ancora utente, vedi come l'ho fatta. grazie--Lodewijk Vadacchino (discussió) 15:07, 20 des 2007 (CET)

[edita] Deià

Hola!

Estic fent un projecte, i és que el poble de Deià (Mallorca) tengui un article en el màxim possible de wikipèdies, encara que sigui curtet. Jo l'he fet en totes les llengües que mínimament domin, però ara he de demanar ajuda a altres companys. Tu la podries fer en grec?

Per favor, digues-me coses, t'estaré molt agraït,

Lluís--Leardeia (discussió) 01:52, 7 maig 2008 (CEST)