[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Orion Riders - Viquipèdia

Orion Riders

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article sembla una traducció automàtica de baixa qualitat:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)

Orion Riders és una banda italiana que es formar gràcies a la iniciativa del baixista Carmelo Siracusa i el guitarrista Antonello Condorelli, Orió Riders va ser format en maig de 1997. Temps després, el bateria Tony Zappa, el guitarrista Davide Arcifa i el vocalista Vincenzo Doní Stefano, van ser membres de la banda.

La banda està inspirada en importants grups heavy metal, com Iron Maiden, Judas Priest, Queensryche i Helloween.

Al gener de [[1999], la banda va gravar el seu primer Demo-Cd, anomenat Brothers Of Another Estafe.

Al setembre de 1999 el guitarrista Davide Arcifa va ser reemplaçat per Riccardo Failla, qui va donar a la banda el verdader duo de guitarres sense canvi l'estil d'Orió Riders. Després de l'èxit de "Brothers", Vincenzo Doní Stefano va ser reemplaçat per Alessandro Doní Grazia. Ells van començar gravant Al març del 2000 la seua segon Demo "Leave". El so va ser diferent, més enèrgic i progressiu.

Després d'alguns concerts el cantant se'n va anar de la banda i va ser reemplaçat immediatament per Joe Llombard. Esta és l'última formació del grup. Orió Riders van començar a gravar durant octubre del 2002 en l'estudi TRP de Riccardo Samperi (Catània - Itàlia), el seu primer disc complet titulat "A New Dawn" ("Un Nou Alba"). Acaben la gravació al març del 2003 i firmen un acord amb Lion Music, important discogràfica finlandesa.