[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

On the Run - Viquipèdia

On the Run

De Viquipèdia

On the Run és la tercera cançó de l'àlbum The Dark Side of the Moon del grup britànic de rock progressiu aparegut el 1973. És un tema instrumental que tracta de les pressions que porten a la mort. Quan el grup tocava aquesta cançó en els concerts, una maqueta d'avió petita volava d'un costat a l'altre de l'escenari fins que acabava amb una explosió brillant.

[edita] Composició

Aquesta peça es va crear a partir d'unes notes del sintetitzador i es van accelerar i mesclar amb un generador de sorolls. Llavors s'hi van ajuntar les parts de guitarra i els sorlls, amb un micròfon que va enregistrat tot de sorolls estranys. Hi ha altres parts de sintetitzador, fetes per assemblar a un tipus de vehicle que passa en un carrer i es dona un efecte Doppler.

Cap a la fi, se sent una explosió d'una bomba que esdevé gradualment més silenciosa mentre que passa el temps i apareixen els tic-tac d'un rellotge que són la premonició de la següent peça anomenada Time/Breathe (reprise).

Quan es va tocar per primer cop l'àlbum i la peça, abans que sortís enregistrat, s'anomenava Eclipse - a Piece For Assorted Lunatics i el tema s'anomenava The Travel Section i estava al lloc d'una simple improvització de guitarra i no el complex instrumental i electrònic que va donar al final.

[edita] Músics