[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Viquipèdia:Notícies sobre la Viquipèdia - Viquipèdia

Viquipèdia:Notícies sobre la Viquipèdia

De Viquipèdia

Recull de notícies que han sortit en els mitjans de comunicació sobre la Viquipèdia, en ordre cronològic invers.

Taula de continguts

[edita] 2008

[edita] Juny

[edita] Maig

  • 29 de maig: Reportatge a Ciberpaís, de El País:
    • Entrevista a l'usuari Góngora: "Aquest viquipedista uruguaià ha escrit 160 articles en castellà i 200 en català."
    • Se necesitan más voluntarios españoles: "Els hispanoparlants van amb retard. La Wikipedia en espanyol és, pel nombre d'articles (més de 360.000), la novena de les versions [...] quan els hispanoparlants s'apropen als 500 milions. Sense anar més lluny, la Wiki catalana és la 15a del món, amb més de 116.000 articles, a pesar que els catalanoparlants no arriben a 10 milions."
    • Sue Gardner, directora executiva de la Fundació. Nos vamos a centrar en aumentar la calidad de los contenidos de Wikipedia: "Volem tot tipus de persones contribuint. Hi ha un munt de baby boomers jubilats, amarats d'experiències i coneixements al llarg de la seva vida. Volem que participin [...] Anecdòticament, ens va semblar que la majoria de voluntaris eren homes, joves, de ments obertes, somniadors, convençuts de fer alguna cosa bona per la humanitat i intel·ligents."

[edita] Abril

[edita] Gener

[edita] 2007

[edita] Desembre

[edita] Novembre

[edita] Agost

  • 18 d'agost. S'ha xerrat sobre el tema d'aquests dies a RAC1. Es pot descarregar el programa d'aquí (cap al minut 29) i es pot escoltar el fragment en línia aquí. Pau Cabot · Discussió 18:51, 18 ag 2007 (CEST)
  • 17 d'agost. Al programa "El matí de Catalunya Ràdio" s'ha llegit en directe l'article Catalunya Ràdio comentant que és correcte però curt. A propòsit sobre si hi ha "malícia" o no, s'ha comparat Josep Lluís Carod-Rovira amb la versió en castellà. S'han proposat per un altre dia fer un sondeig sobre la fiabilitat comparant articles amb la Gran Enciclopèdia Catalana. --V.Riullop (parlem-ne) 09:02, 17 ag 2007 (CEST)

[edita] Juliol

[edita] Juny

[edita] Maig

[edita] Març

[edita] Febrer

[edita] Gener

[edita] 2006

[edita] Octubre

[edita] Setembre

[edita] Maig

[edita] 2005

[edita] Maig

[edita] Vegeu també