[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Nostra Terra - Viquipèdia

Nostra Terra

De Viquipèdia

Nostra Terra fou una revista catalanista creada l'estiu de 1936 a la Catalunya del Nord per Alfons Mias. Fou l'òrgan de la Joventut Catalanista de Rosselló, Vallespir, Cerdanya, Conflent i Capcir.

[edita] Bibliografia


  • Introduction à l'étude du problème national catalan en France : Alfons Mias et les origines de " Nostra Terra, memòria de mestratge a càrrec de Pierre Grau sota la direcció de Gérard Cholvy, Universitat de Montpeller, 1981.
  • Nostra Terra, Joventut Catalanista de Rossello, Vallespir, Cerdanya, Conflent i Capcir, étude d'un mouvement de jeunes catalanistes, 1937-1939. Diploma d'Estudis Aprofundits a càrrec de Pierre Grau sota la direcció de Gérard Cholvy, Universitat de Montpeller, 1983.


Mapa comarcal de la Catalunya del Nord Aquest article sobre la Catalunya del Nord és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.