[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Moviment de Centres d'Esplai Cristians - Viquipèdia

Moviment de Centres d'Esplai Cristians

De Viquipèdia

El Moviment de Centres d'Esplai Cristians (MCEC) és la federació d'esplais de l’Arxidiòcesi de Barcelona i de les diòcesis de Sant Feliu i de Terrassa; que forma part de la Fundació Pere Tarrés i és membre de la Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d’Esplai.

Actualment agrupa uns 150 centres que són gestionats per uns 3.000 voluntaris i mouen uns 14.000 usuaris a l'any.

Logotip del MCEC
Logotip del MCEC

Taula de continguts

[edita] Centres i Zones

El MCEC es vertebra a partir de 16 zones, com el lloc de trobada d'un conjunt de centres en un territori concret, i és present al Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme, Alt Penedès, Garraf, Osona, Vallès Oriental i Occidental, Anoia, Bages.

Totes les zones del MCEC fan una reunió mensual en la que hi participen tots els centres de las zones i en les que es preparen les activitats conjuntes, es plantegen problemàtiques concretes i es treballa el tema de la campanya anual.

A cada zona hi ha un equip de voluntaris que coordina totes les activitats generals i que està format per un responsable, un consiliari i un grup de tècnics.

[edita] Àmbits

Els àmbits són espais de reflexió-acció que es proposen per a treballar en un equip de monitors/es i exmonitors/es que volen treballar i aprofunditzar en unes temàtiques concretes. Temàtiques que els ha de permetre desenvolupar, des de la vessant educativa del lleure els trets d'identitat que defineixen els centres del MCEC. Funcionen a través de projectes determinats, motivats i engrescats pels mateixos monitors/es que volen aprofundir en temàtiques determinades per als infants, adolescents i joves dels centres d'esplai del MCEC. Cada àmbit determina les seves accions i si en tens ganes, tens propostes o idees noves, només cal que et posis en contacte amb nosaltres per mirar d'engegar aquestes noves idees.

[edita] Pàgines relacionades

[edita] Enllaços externs