[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Moriteru Ueshiba - Viquipèdia

Moriteru Ueshiba

De Viquipèdia

Moriteru Ueshiba (Tòquio, 2 d'abril de 1951) és nét de Morihei Ueshiba, fundador de l'Aikido i segon fill de Kishomaru Ueshiba.

Amb la defunció del seu pare i conforme a la tradició passà a ser el nou doshu de l'aikido. Es va graduar d'economista a la Universitat de Meiji. El nou doshu va ser preparat per a seguir els passos del fundador des de fa més de 20 anys, durant els que ha estat divulgant l'aikido molt extensament. Va començar a estudiar aikido quan tenia 6 anys d'edat amb el seu avi O'Sensei. Abans d'assumir el càrrec actual, Moriteru Ueshiba va ser president del Consell de Directors de l'Aikikai i director del Hombu Dojo (Acadèmia Central). En 1999 amb la mort del seu pare, assumeix el càrrec de tercer doshu en una cerimònia portada a terme a Japó on es van reunir més de 2.000 persones de diferents parts del món.


Aquest article sobre esport és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.