[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Montserrat Gatell Pérez - Viquipèdia

Montserrat Gatell Pérez

De Viquipèdia

Montserrat Gatell Pérez
Càrrec: Alcaldessa de Castellar del Vallès
Temps al càrrec: 2004-2007
Predecessor: Lluís Maria Corominas i Díaz
Successor: Ignasi Giménez Renom
Data de naixement: 1971
Lloc de naixement: Sabadell
Partit: Convergència i Unió
Montserrat Gatell i Pérez, alcaldessa de Castellar del Vallès entre 2004 i 2007
Montserrat Gatell i Pérez, alcaldessa de Castellar del Vallès entre 2004 i 2007

Montserrat Gatell Pérez és diputada provincial a la diputació de Barcelona per CiU i fou l'alcaldessa de Castellar del Vallès.

Montse Gatell Pérez va néixer l'any 1971 a Sabadell i des d'aleshores viu a Castellar. Llicenciada en filologia àrab, va iniciar la seva trajectòria com a regidora de l'Ajuntament de Castellar l'any 1999 per Convergència i Unió. Des de llavors ha estat la responsable de diversos departaments dins del consistori, com cultura, lleure, joventut, ensenyament i comunicació i, des de l'inici del seu mandat va ser, a banda d'alcaldessa, la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones.

L'any 2004, l'alcalde Lluís Maria Corominas i Díaz dimiteix per ocupar-se de la seva acta de diputat al Parlament de Catalunya i com a secretari d'organització de CiU. Aleshores, Montserrat Gatell és escollida alcaldessa de Castellar del Vallès.

Durant el seu mandat s'inicien les obres de la Plaça Major, que obriran polémica dins el poble. En especial, l'alçada i la construcció d'un edifici per a usos culturals al bell mig de la plaça, quedant les vistes tapades, provocà la reacció contraria d'alguns veïns i de la oposició municipal.

El 27 de maig de 2007, encapçalà les llistes de CiU a l'alcaldia, essent la segona llista més votada amb 26,57% dels vots i 7 regidors, quedant darrera del PSC encapçalat per Ignasi Giménez qui obtindria 10 regidors.

Fora de l'àmbit polític, Montse Gatell és membre de l'Esbart Teatral de Castellar, entitat a la que ha desenvolupat diverses activitats, com participar en nombrosos espectacles como actriu i formar part de la Junta Directiva. En l'àmbit professional, ha estat professora de secundària i redactora en una empresa de jocs educatius. Ha estat membre de la Comissió Pedagògica de SOS Racisme i va col·laborar en la redacció d'unes fitxes didàctiques sobre Diversitat Multicultural en les escoles. Té publicats un conte infantil en la col·lecció de contes de La Xarxa i un conte per a adults amb el que va quedar finalista en el concurs literari Mercè Rodoreda.

[edita] Enllaços externs

Precedida per:
Lluís Maria Coromines
Alcaldessa de Castellar del Vallès

2004–- 2007
Succeïda per:
Ignasi Giménez Renom