[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Miki Nadal - Viquipèdia

Miki Nadal

De Viquipèdia

Miguel Nadal Furriel (Saragossa), 29 de setembre de 1967) conegut com Miki Nadal, és un actor espanyol conegut per col·laborar en múltiples programes de televisió i de ràdio.

[edita] Biografia

Estudià la carrera de Dret que més tard deixà a mitjes per a complir el servei militar en Ferrol i després en Madrid, on es quedà per a ser actor. Els seus principis foren en el programa de Pepe Navarro, "La sonrisa del pelícano" en 1997. Allí va conéixer Florentino Fernández del que es va fer gran amic i amb el que inclus compartí pis durant un temps.

Entrà a formar part de l'equip de l'"Informal" de l'any 1999, en la segona temporada del programa. Al principi es dedicaba a la tasca de doblar sequències junt a Florentino Fernández, però poc a poc fou guanyant protagonisme fins convertir-se en una persona més del programa, que durà fins l'abril de 2002. Precisament en l'"Informal" va conéixer la seva companya de treball, Patricia Conde, i que ara mateix treballen junts al programa de "Sé lo que hicisteis...".


Ha treballat en l'"Informal", "La corriente alterna", "El show de Flo", "UHF", "Splunge", "Mis adorables vecinos", "El club de la comedia", "Zulú Bingo", "Los Irrepetibles de Amstel, "Cafetería Manhattan", va tindre un programa de concurs anomenat "No sabe, no contesta" transmitit en La Sexta i actualment col·labora en el programa de "Sé lo que hicisteis...", de la mateixa cadena. Ha aparegut com convidat en series com "Casi Perfectos" junt a Emilio Aragón i "7 vidas", junt a Florentino Fernández.