[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Mario & Sonic at the Olympic Games - Viquipèdia

Mario & Sonic at the Olympic Games

De Viquipèdia

Mario & Sonic at the Olympic Games
Desenvolupat per Sega Japan, Sega Sports
Publicat per Nintendo (Japó), Sega (Europa/Nord-Amèrica)
Dissenyat per Shigeru Miyamoto
Llançament Wii
Japó / Austràlia 22 de setembre del 2007
EU 23 de setembre del 2007
EUA / Canadà 6 de novembre del 2007
Imatge:Flag of KOR.svg 29 de Maig del 2008 NDS
Japó 17 de gener del 2008
EUA / Canadà 22 de gener del 2008
Austràlia 7 de febrer del 2008
Europa 8 de febrer del 2008
Gènere/s Esports
Mode/s Un jugador, Multijugador
Qualificació ESRB: E
PEGI: 3+
OFLC: G
Plataforma/es Wii, Nintendo DS
Format Wii Optical Disc, Nintendo DS Game Card
Dispositius d'entrada Comandament de la Wii i Nunchuk (Wii) o pantalla tàctil (NDS)

Mario & Sonic at the Olympic Games (català: "Mario & Sonic als Jocs Olímpics"; japonès: "マリオ&ソニック AT 北京オリンピック Mario ando Sonikku atto Pekin Orinpikku"; japonès literalment: "Mario & Sonic a les Olimpiades de Beijing") és un videojoc esportiu consistent en els personatges de la saga de Mario i els personatges de la saga Sonic competint als Jocs Olímpics d'estiu 2008, a Pequín. Les plataformes disponibles són les dues actuals plataformes de Nintendo: la Wii i la Nintendo DS.

Aquest videojoc està oficialment llicenciat per el Comitè Olímpic Internacional. És el primer i de moment l'únic videojoc sobre els Jocs Olímpics d'estiu 2008.

[edita] Jugabilitat

Aquest joc inclou 16 personatges disponibles, a més de la possibilitat d'elegir Miis a la versió per Wii. Cada personatge, té unes estadístiques que poden presentar avantatges i desavantatges segons l'event. Els personatges estan dividits en quatre categories: complet, veloç, potent i hàbil.

Cada cop que en un event es fa un rècord destacat dins de les puntuacions de la consola, s'anomena rècord olímpic, i es guarda la puntuació o temps. I, a més, quan es fa un rècord destacat arreu del món, si el jugador té configurada la Nintendo Wi-Fi, es guarda el rècord mundial, la qual qualsevol altre persona amb Wi-Fi pot veure.

[edita] Events

El joc comprèn vint events esportius, classificats en vuit esports: atletisme, gimnàstica, tiroteig, canotatge, tir amb arc, aquàtics, esgrima i tennis taula. A més, hi ha quatre events fantasia, els quals són events esportius però modificats amb objectes, habilitats i llocs. A la versió per Nintendo DS, hi ha cinc events fantasia exclusius: canotatge, boxa, basquetbol, salt de longitud i tiroteig.