[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Móstoles - Viquipèdia

Móstoles

De Viquipèdia

La Vila de Móstoles és un municipi pertanyent a la comunitat autònoma de Madrid (Espanya), al sud de la mateixa. És el segon municipi de la província de Madrid en nombre d'habitants després de la capital amb 204.535, i el tercer darrere de Madrid i Valladolid de la zona central d'Espanya (Comunitat de Madrid, Castella-la Manxa, Castella-Lleó, Extremadura i La Rioja). Recentment ha adoptat la Llei de Grans Ciutats.

La ciutat es situa a 18 km al sud-oest del centre de Madrid, en la part sud de l'àrea metropolitana d'aquesta ciutat. Geogràficament es troba en la zona central de la Península Ibèrica i de la Meseta Central, en la vall del riu Guadarrama pertanyent a la conca del Tajo.

La seva proximitat a la capital d'Espanya ha propiciat un acusat desenvolupament demogràfic al llarg de les últimes dècades. Móstoles ha passat, en quaranta anys, de ser un nucli rural de gairebé 4.000 habitants a meitat dels anys 60 a una ciutat dormitori de més de 200.000.

Bandera de la Comunitat de Madrid Aquest article sobre la Comunitat de Madrid és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.