[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Lorenzo Lamas - Viquipèdia

Lorenzo Lamas

De Viquipèdia

Lorenzo Lamas (20 de gener de 1958 a Santa Monica, Califòrnia) és un actor, fill dels actors Fernando Lamas i Arlene Dahl.

[edita] Biografia

Va estudiar a la Tony Barr´s Film Actors Workshop i el seu primer paper en TV va ser el 1976, encara que ja havia debutat el 1969 com extra en el western "Cent Rifles". El 1978 va obtenir un paper secundari en la reeixida Grease, donant vida a Tom Chisun, un jugador de futbol americà que intenta lligar, sense èxit, amb Sandy (Olivia Newton-John). Un any més tard, intervé en la sèrie de televisió "Califòrnia Fever", però no serà fins a 1981 quan participa en la sèrie Falcon Crest interpretant a Lance Cunson, nét d'Angela Channing, paper interpretat per l'actriu Jane Wyman. Va ser nominat, el 1984, a pitjor actor en els Golden Raspberry Awards (més coneguts pels Anti-[Oscar]) per la pel·lícula "Body Rock".

Ha participat en diverses pel·lícules de poca rellevància com "Impacte Final" (1992), "CIA: nom clau: Alexa" (1992) o "la venjança de Snake Eater" (1992). El 1992, regressa a la televisió amb la sèrie Renegat. La sèrie va tenir molt èxit i es va mantenir en antena durant 5 temporades, fins a 1997. Després, ha col·laborat en altres sèries de televisió que no han tingut tant èxit com "Air America" i "The Immortal". L'any 2003, va ser jurat en el concurs de bellesa "Are you Hot" i un any més tard es va incorporar a la sèrie "Bellesa i poder" que va finalitzar al febrer de 2007.