[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Grand Theft Auto: London, 1969 - Viquipèdia

Grand Theft Auto: London, 1969

De Viquipèdia

Grand Theft Auto: London, 1969
Desenvolupat per DMA Design, Tarantula Studios, Rockstar Canada
Publicat per ASC Games
Sèrie Grand Theft Auto
Llançament 29 d'abril de 1999
Gènere/s Videojoc d'acció
Mode/s Un jugador
Plataforma/es DOS, PlayStation, Microsoft Windows

Grand Theft Auto Mission Pack #1: London, 1969 és una expansió pel videojoc Grand Theft Auto. GTA: London 1969 va ser llançat el 1999 per PC i Playstation. Utilitza el mateix motor de videojoc que el Grand Theft Auto, i per això els gràfics són molt similars, com també el sistema de joc i la jugabilitat. Com tots els GTA, aquesta expansió està dividida en subseccions amb seqüències cinematogràfiques entre elles.

Taula de continguts

[edita] Temàtica

Com el seu nom ho indica, el videojoc agafa com a lloc a Londres, l'any 1969. El jugador, una cop més, agafa el paper d'un criminal buscant la manera d'arribar a ser el líder del crim organizat. L'aspecte de temps ha sigut explotat mitjançant numeroses referències de tipus cultural i històric, fins i tot l'aparició d'un personatge com el James Bond i l'ús de l'argot de la època. Els diàlegs del joc inclouen línies memorables com "Oy, stop right there!", "You're nicked!" i "You're brown bread!".Com en el Londres real, els vehicles es condueixen per l'esquerra.

[edita] Especulacions

Es rumoreja que l'acció de Grand Theft Auto IV es desenvoluparà a Londres, ja que per la forma en la qual Rockstar Games fa servir per a escollir les ciutats on transcorren els seus jocs, és molt probable que després d'usar Liberty City, Vice City i Sant Andreas, que eren els barris de Grand Theft Auto, comenci a usar els llocs de l'expansió.

[edita] Videojocs relacionats

A més d'aquesta expansió, existeix una altra que es relaciona amb aquesta sobre London 1969, i duu per nom Grand Theft Auto London, 1961. Es pot descarregar gratuïtament de la pàgina oficial de GTA: London, 1969.

[edita] Enllaços externs