[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Shin-chan: La invasió - Viquipèdia

Shin-chan: La invasió

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en la seua redacció:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Cal una introducció per contextualitzar.
クレヨンしんちゃんアクション仮面*vsハイグレ魔王
Shin-chan: La invasió
Valoració imdb:6.3/10 stars

Fitxa tècnica
Direcció Yoshito Usui

Dades i xifres
Països Japó
Any 1993
Gènere Animació
Duració 90 min.

Fitxa a IMDb

Taula de continguts

[edita] Argument

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

En una explosió en un episodi de la sèrie de l'Ultraheroi algú es duu la ultragema, la font de tot el poder de l'Ultraheroi, i que aquest guardava al cinturó. En sentir-se feble l'Ultrahéroe l'ha de substituir un doble. Shin-chan es nota una mica estrany a l'episodi.

L'Ultraheroi ja no té poder per a combatre als invasors alienígenes, així que ha de buscar a algú per a recuperar la ultragema.

Entre els nens està de moda la col·lecció d'enganxines de l'Ultraheroi, que vénen en les caixes de galetes Chocobi. Els adhesius amb nom cap-i-cua són difícils de trobar, sobretot el núm. 99, tan rar que l'anomenen "el crom fantasma". Quan en Shin-chan entra amb la seva mare en una botiga molt antiga que mai havien vist, compra una caixa en la qual ve precisament l'adhesiu núm. 99. És d'un color daurat i brilla molt.

És estiu i la família Nohara surt de viatge amb cotxe a la platja, però es produeix un embussament que desespera en Hiroshi, de manera que pren una drecera camp a través i arriba a una platja deserta presidida per una gran estàtua de l'Ultraheroi. La figura resulta ser un parc d'atraccions temàtic, però no hi ha ningú més que els Nohara. Aquests munten en el que creuen que és un simulador, però que, accionat per l'adhesiu 99, els transporta a una dimensió paral·lela, que és aparentment igual al món real. Allí, l'Ultrahéroe existeix, però no pot plantar cara a un exèrcit d'alienígenes, que conspira amb vestir a tots els terrícoles amb vestits de bany de dona i fer-los cridar "Pernils, pernils, mira quins pernils!" mentre s'assenyalen les cames.

[edita] Personatges

[edita] Personatges que no surten en la sèrie convencional

  • (falta el nom en català) (ハイグレ魔王): Travesti extraterrestre que vol dominar la Terra amb el seu exèrcit i el seu raig que vesteix als humans amb un vestit de bany de dona i els fa cridar "Pernils, pernils, mira quins pernils!".
  • Baró del tanga (Tバック男爵): Seguidor de ハイグレ魔王. És un home barbut que vesteix un tanga.
  • Exèrcit ventrepla: Tres noies alienígenes que duen vestit de bany i són seguidores de ハイグレ魔王. La seva missió és capturar en Shin-chan.
  • Ririko (桜リリ子): És la Mimiko de la dimensió paral·lela.
  • Professor Kitakasukabe (北春日部博士): És el que informa als Nohara del que ocorre en la dimensió paral·lela.

[edita] Personatges de la sèrie

Per a més informació sobre els personatges en la sèrie, vegeu Shin-chan#Personatges. Aquí només ve una petita descripció rellevant a la pel·lícula.

  • Shin-chan: És el protagonista de la història i posseïdor del mític adhesiu 99.
  • Kazama: Li encanta l'Ultraheroi i fa la col·lecció d'enganxines. Està molt informat de la raresa d'alguns adhesius, però es nega a admetre la seva afició davant dels seus amics per vanitat.
  • Nené: Només col·lecciona els adhesius de Mimiko.
  • Boo-chan: Té un àlbum d'adhesius, cosa que cap dels altres nens té.
  • Masao: És el que mostra un major entusiasme per la col·lecció d'enganxines.
  • Nevat: Té un paper molt important a la pel·lícula.

Altres personatges: Ultraheroi, Mimiko, Hiroshi, Misae, Midori Yoshinaga, Ume Matsuzaka, el director.

[edita] Emissió

Encara que aquesta pel·lícula va ser la primera de la sèrie en emetre's en els cinemes de Japó, al juliol de 1993, va ser la segona que es va comercialitzar a Espanya després de Shin-chan a la recerca de les boles perdudes. No es va projectar als cinemes espanyols, sinó que es va vendre directament en format DVD a principis de l'any 2004.