[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Misae Nohara - Viquipèdia

Misae Nohara

De Viquipèdia

A Shin-chan, Misae Nohara (de soltera Koyama, 小山) és l'esposa de Hiroshi Nohara i mare de Shinnosuke i Himawari. Té 29 anys, encara que diu tenir-ne 24 o 25. Els seus pares es diuen Yoshiji Koyama i Hisae Koyama, i té dues germanes: Masae i Musae.

És mestressa de casa, i hi posa molt d'entusiasme, sobretot quan va al supermercat a comprar el que està d'oferta.

Té dues obsessions: perdre pes i estalviar diners. Desgraciadament per a ella, no pot seguir dietes durant llargs períodes de temps, i el diners no li condeix gens, ja que quan no està comprant coses inútils per catàleg, es fixa en algun vestit car o alguna joia de luxe que no pot resistir-se a comprar. El seu marit Hiroshi li dóna el sou que guanya en l'oficina perquè ella l'administri, i ella li passa a ell una paga, bastant ajustada, per a les seves despeses particulars.

Al matí s'esforça a aixecar a Shin-chan a temps perquè no arribi tarda a l'autobús de l'escola, però no ho sol aconseguir, pel que acaba duent-lo amb bicicleta. Aquesta rutina la va motivar per a aprendre a conduir (el 1994) per poder arribar abans i no cansar-se, però tendeix a ratllar el cotxe quan l'aparca i a tenir petits accidents, encara que això generalment es deu al fet que el seu fill la distreu a propòsit.

Sovint truca per telèfon la seva amiga Keiko o entra a casa una veïna particularment xafardera. En qualsevol cas, es passa hores parlant i descura les tasques de la llar. A més, dorm la migdiada tots els dies. Finalment, quan en Shin-chan torna del parvulari, li dificulta les tasques de la llar, vulgui o no, pel que sovint li falta temps per a fer-lo tot.

Quan va a algun lloc (com al supermercat) té dues opcions: deixa al seu fill a casa per després trobar-la sumida en el caos o li duu i s'exposa que la deixi en evidència amb algun dels seus comentaris. Sol decantar-se per la segona opció, amb el que a més haurà de plantar cara a despeses extra com caixes de galetes Chocobi.

Encara que abans de casar-se estava en contra de pegar als fills, cinc anys suportant a en Shin-chan han fet que perdi els estreps molt fàcilment, pel que sovint acaba donant-li algun capón.