[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

La lluvia de París - Viquipèdia

La lluvia de París

De Viquipèdia

La lluvia de París és la tercera obra de la trilogia de Getafe de Lorenzo Silva.

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.


En aquesta part, la protagonista és la Sílvia, una noia amb talents artístics per la interpretació i físicament agraciada. Durant l'estiu, coneix un director de cine que ha vist treballs seus i decideix agafar-la com a actriu en una nova pel·lícula que està a punt de rodar. Així doncs, en poques setmanes tot el barri ho sap i fa els preparatius per passar de l'anonimat a la fama radicalment. Ho deixa tot, fins i tot a les seves dues amigues de l'ànima, protagonistes cadascuna d'elles dels llibres anteriors, i se'n va a viure sola a França. Allà comparteix pis amb una altra noia que també actua en la pel·lícula, i que, com descobrirà, serà una bona aliada davant les dificultats a venir, alhora que té unes idees molt diferents i més realistes sobre la vida que les de la mateixa Sílvia.

Anirà aprenent que el món de la fama i les estrelles de cine no és com tothom imagina i s'endurà alguna que altra sorpresa negativa. Coneixerà la ciutat de les llums de la mà de la seva companya Ariane i el seu germà Eric, cadascun dels quals, deixarà una forta empremta en la seva estada a París. Com en la novel·la anterior, l'autor ens fa reflexionar sobre diversos aspectes per mitjà de llibres molt coneguts i perfectament vàlids per donar suport a les idees que ens vol explicar mitjançant la trama.

L'autor reincideix en el tema de les relacions humanes, com fa en tota la trilogia, però canviant radicalment d'escenari i personatges. En aquest cas, s'atreveix a introduir l'enamorament, la importància dels somnis en la vida, la superació de les adversitats i la gran importància de saber i poder decidir lliurement.

[edita] Enllaços externs

La lluvia de París. Pàgina de l'editorial Anaya dedicada a l'autor amb una breu descripció de la novel·la.